Rihanna, hotarata sa faca publica relatia ei cu Chris Brown

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:28

In ciuda programului aglomerat, Rihanna si fostul ei iubit, Chris, au fost vazuti petrecandu-si din ce in ce mai mult timp impreuna dupa ce acesta s-a despartit de modelul Karrueche Tran.

Aceasta l-a surprins sarutandu-se intr-un club cu Rihanna. La un moment dat, cantareata de 23 de ani a postat un video pe contul ei de Twitter dupa ce s-a despartit de Chris. El a vorbit deschis despre sentimentele lui pentru Rihanna si Karrueche, spunand ca este indragostit de amandoua. 
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/rihanna3-276243d99cd4fba646dda00c09deefd7.JPGDar acum, se pare ca el a luat o decizie si s-a impacat cu Rihanna. Cei doi vor iesi in public ca si cuplu dupa ce cantareata va lansa noul ei album.
Un apropiat a declarat ca: De indata ce va termina albumul, vor iesi impreuna. Este concentrata pe ceea ce face acum. Nu are prea mult timp, insa cum are o pauza, se intalneste cu Chris.
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/rihanna-9a32a63bc5485eb89f2f4214044328c3.JPGCa sa nu mai ramana intr-o stare d econfuzie, Chris a si renuntat sa mai vorbeasca cu fosta lui iubita. Cei doi nu mai vorbesc. E cel mai bine pentru toti. Ultimul lucru pe care Chris si-l doreste, e sa fie din nou in mijlocul unor dileme.