Rihanna s-a SPOVEDIT revistei Elle. Vezi cel mai bine pastrat SECRET al blondei din Barbados!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 21 oct 2020, 06:40

In cel mai recent numar din « Elle », Rihanna marturiseste ca este atat de ocupata cu concertele pe care le are incat ii este greu sa isi faca o relatie.

Riri vorbeste foarte des despre ea si despre provocarile legate de tinute si schimbarile ei de look. Indiferent ca este vorba de tinutele vestimentare sau declaratiile de pe retelele sociale, Riri adora sa o faca pe fata cea rea, nepasandu-i de ce se spune despre ea.

Se stie ca Rihanna s-a reapropiat foarte mult de Chris Brown, fostul sau iubit care a batut-o violent acum trei ani. De atunci, toata lumea se intreaba daca frumoasa din Barbados mai are sentimente pentru fostul ei iubit, in ciuda violentei de care a dat dovada.


Pentru a raspunde acestor numeroase zvonuri, starul s-a confesat versiunii americane a revistei Elle: "Unele persoane stiu mai multe despre viata mea decat stiu eu. E jenant. Vreau ca oamenii sa stie cine sunt eu de fapt si sa stie tot adevarul".

Intotdeauna vor aparea barfe, insa eu nu am posibilitatea sa le opresc. Le ignor. Am mult mai multa libertate decat cred oamenii.





 


În cadrul ediției de luni, 9 septembrie, a emisiunii „Follow us!”, printre invitați s-a numărat Adrian Cuculis, care a vorbit despre evoluția cazului „2 Mai”, în care Vlad Pascu a ucis doi tineri și a rănit alți trei.