Rio Ferdinand l-a sfidat pe Alex Ferguson

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 30 oct 2020, 23:45

Fundasul englez Rio Ferdinand a trecut peste capul managerului Alex Ferguson, in victoria lui Manchester United cu Stoke, scor 4-2, si ar putea plati cu cariera la "diavoli".

David Beckham, Jaap Stam, Roy Keane si Van Nistelrooy l-au sfidat si ei pe Alex Ferguson, fiind taxati scump. Managerul scotian s-a descotorosit de orice jucator l-a suparat. In aceasta situatie se afla acum Rio Ferdinand. Ferguson asigurase fanii si opinia publica din Anglia ca toti jucatorii sai vor purta tricouri cu inscrisul "Kick it Out", sambata, la 4-2 cu Stoke. 

Tricourile erau parte dintr-o campanie la nivel national impotriva rasismului.

Fundasul in varsta de 34 de ani s-a eschivat si nu a purtat tricoul inscriptinat, protestand astfel fata de masurile blande- suspendare 4 etape si 277.000 de euro amendat-  luate de federatie impotriva lui John Terry, capitanul lui Chelsea, care-i abuzase rasial fratele." Rio m-a facut de ras. Sunt dezamagit, dar vom lua masuri", a comentat Ferguson.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”