Risca sa ramana IZOLATI dupa ce podul de la intrarea in localitate S-A SURPAT

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:57

Am descoperit un loc care arata de parca ar fi fost lovit de o bomba lansata din avion!

Vorbim despre un pod imens de beton care lega- pana de curand- doua localitati, in Hunedoara. De voie, de nevoie, temerarii escaladeaza pasajul. Si oricand risca sa se prabuseasca cu el cu tot.

Nu sunt imaginile de dupa un raid aerian! Va prezentam un barbat  care vrea sa ajunga in localitatea vecina, dar, teoretic nu are pe unde. Practic, isi ia inima in dinti si traverseaza podul surpat.



Podul de piatra s-a daramat. Nu l-a luat apa, asa cum spune cantecul. Unul dintre pilonii centrali s-a rupt din cauza uzurii, spun autoritatile locale. Localnicii din  comunele Bretea Romana si Bretea Strei sunt practic, izolati. Unii nu au acces la dispensar, primarie, scoala sau magazin.

Ceilalti, la drumul care face legatura cu orasele mari, Hunedoara, Deva, Petrosani. Copiii merg la scoala cu un microbuz pus la dispozitie de autoritatile judetene, insa batranii bolnavi nu au cum sa se deplaseze atata amar de drum pe jos.


Satenii au peticit drumul cum au stiut. Podul are trei cratere imense: la intrarea pe pod si in centru. Autoritatile locale ridica neputincioase din umeri. In comuna sunt doar trei politisti locali, care abia asigura paza celor aproape trei mii de localnici. Cu alte cuvinte, nimeni nu are timp sa stea la baza podului si sa interzica accesul trecatorilor.

Reprezentantii Consiliului Judetean cauta surse de finantare pentru reconstructia podului.
Intre timp, autoritatile au anuntat ca vor construi un pasaj metalic provizoriu pentru trecatori.
##VIDEO105935##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.