Rita Hartner, amenințată de tată: „Dacă nu vii la mine..” Cum a sărit sora Ronei Hartner în apărarea adolescentei

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 05 feb 2024, 09:37

Rita Hartner, amenințată de tată: „Dacă nu vii la mine..” Cum a sărit sora Ronei Hartner în apărarea adolescentei

Sursa: Facebook

Rinda Hartner face declarații incendiare despre relația nepoatei sale cu tatăl său, dezvăluind detalii neașteptate din lupta pentru custodie.

Rona Hartner și Rocco Sedano au trecut prin peripeții în cei peste 17 ani de căsnicie, iar povestea lor de dragoste a fost marcată de o despărțire dureroasă și o dispută ulterioară pentru custodia fiicei lor, Rita Sumayla. După ce actrița a pierdut lupta cu cancerul la sfârșitul anului trecut, viața adolescentei a devenit și mai complicată, fiind în mijlocul unei dispute acerbe între rudele mamei sale și tatăl ei.

Rocco Sedano, acuzat de amenințări și interese financiare

Potrivit noilor dezvăluiri făcute de Rinda Hartner, sora Ronei, Rocco Sedano ar fi amenințat-o pe fiica sa în tentativa de a o determina să se mute cu el. Această acuzație șocantă adaugă un nou element de tensiune într-un caz deja complex. Rinda susține că bărbatul și-ar fi manifestat interesul pentru custodie doar din motive financiare, având ca scop obținerea sprijinului financiar acordat de statul francez părinților singuri.

Citește și: Rita Sumalya, fiica Ronei Hartner, a avut prima aniversare fără mama ei. Ce a făcut adolescenta în această zi: „E prea dureros ce i se întâmplă”

„I-a zis «Dacă nu vii la mine, te duc în familie de plasament». Fetei i-a fost frică să nu se întâmple asta, dar agenția socială a zis că nu are cum să îi spună așa ceva, că nu este singură pe pământ.

De când a aflat că nu poate să o forțeze, este iar pierdut în zare, așa cum a fost 15 ani, iar este dispărut. El era foarte boem și a rămas boem. Face în continuare cum făcea când era Rona. Cred că intențiile lui erau să fie fata la el ca să primească ajutorul de părinte singur de la Guvern”,  a declarat Rinda Hartner pentru gândul.ro.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Cum se apără Rocco Sedano

Avocatul lui Rocco Sedano a respins cu fermitate acuzațiile, calificându-le drept nefondate și menite să denigreze reputația clientului său.

În paralel, reprezentanții familiei Ronei Hartner nu au comentat încă aceste declarații, lăsând loc pentru speculații și întrebări în continuare.

Rinda Hartner a adus la lumină faptul că nu este pentru prima oară când Rocco Sedano adoptă o atitudine inadecvată față de fiica sa. Conform dezvăluirilor surorii Ronei Hartner, Rita avea dorința de a călători în Canada pentru a practica schiul, însă tatăl ei a refuzat să își exprime acordul prin semnătură pentru a-i permite să plece din Franța.

Citește și: „Fata îi spune să nu vină”. De ce nu vrea fiica Ronei Hartner să-și vadă tatăl. Sora artistei face dezvăluiri tulburătoare

„Fata voia să vină la schi în Canada, dar, cum are 16 ani, avea nevoie de semnătura lui și nu i-o dă”,  a mai spus Rinda Hartner.

Amintim că apreciata artistă Rona Hartner s-a stins din viață la finele anului trecut, după o luptă nemiloasă cu cancerul. 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.