Rita Mureșan a fost la un pas de moarte! Acum s-a aflat! A stat 2 săptămâni în comă!

Author: Andrei Ionescu
Actualizat: 22 iul 2022, 03:40
Rita Mureșan a fost la un pas de moarte

Celebra designeriță Rita Mureșan a dezvăluit că a fost la un pas de moarte.

Totul i s-a întâmplat celebrei designerițe în copilărie. Același obicei care era să o ucidă era aproape să îi omoare și fiica!

„Am stat în comă când aveam 10 ani, am reînvățat să scriu, să vorbesc. Îmi plăcea să stau mult cu capul sub streașină când ploua. S-a acumulat răceala. Pur și simplu mi-a pus viața în pericol. Am luat activitățile de la zero.

Probabil binecuvântarea mea era că eu la școală eram mult înainte. Am stat șase luni și ceva prin spitale. Nu a fost nevoie să repet anul”, a dezvăluit Rita Mureșan la TV.

Același obicei era să o omoare și pe Rebeca, fiica Ritei Mureșan.

„Același lucru i s-a întâmplat și Rebecăi, tot la 10 ani. E bine că am trecut peste”, a mai declarat Rita Mureșan.

Cine este Rita Mureșan

Rita Mureșan este designer de modă și în trecut a fost model. În 1993 Rita Mureșan a câștigat concursul Miss România. 

Deși era la modă în acea perioadă Casa de Modă Venus a Zinei Dumitrescu, Rita Mureșan nu a făcut parte din modelele "Mamei Zina". Cu toate acestea, Rita Mureșan a lucrat ca designer sub aripa "Mamei Zina" și a dezvăluit că a învățat multe lucruri de la aceasta.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Rita Mureșan are două fete, Rebeca și Gloria, cu afaceristul Gelu Mureșan, de care a divorțat, dar cu are în continuare o relație civilizată. Ba chiar cei doi foști soți au fost, nu cu mult timp în urmă, într-o vacanță cu fiica cea mică a lor, Gloria.

"Am gândit ca și când ar fi ultima oară când am plecat cu cea mică într-o vacanţă. Am plecat toți trei ca o familie: mama, tata şi fiica. Gloria va pleca la Londra, să studieze. Faţa de sora ei, ea a ascultat de dorința tatălui de a se duce mai aproape. Sora ei a plecat la New York. Fata cea mare nu a putut fi prezentă, a avut planuri cu iubitul ei şi părinţii lui", declara Rita Mureșan într-o emisiune TV.

Viața celebrei designerițe nu a fost deloc una ușoară. Un accident nefericit în care a fost implicată fiica ei cea mare, Rebeca, i-a provocat Ritei o depresie. Un blat de marmură al unei mese, ce cântărea circa 80 de kilograme, i-a strivit mâna dreaptă Rebecăi, iar aceasta a fost nevoită să treacă prin șase operații pentru a se reface. Rita Mureșan s-a simțit foarte vinovată și a mers la psiholog după episod.

Din fericire, fata cea mare a Ritei este bine acum.

Citeste si: Rita Muresan are doua fiice superbe, insa risca sa ramana singura! Dupa ce fiica sa cea mare a plecat sa studieze in America, Gloria isi doreste si ea sa plece la studii in strainatate! Iata prin ce clipe teribile trece designerul

 

 

Taguri: