Rita Mureșan, noua concurentă din Casa Iubirii? Fostul top model i-a șocat pe toți cu răspunsul ei: „Sunt deschisă la orice”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 08 apr 2024, 14:11

Rita Mureșan, noua concurentă din Casa Iubirii? Fostul top model i-a șocat pe toți cu răspunsul ei: „Sunt deschisă la orice”

Sursa: Captură YouTube

Rita Mureșan a fost invitata din ediția de duminică, 7 aprilie, a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Designerul vestimentar și fostul top model a vorbit despre boala nemiloasă care i-a dat de furcă, dar și despre viața amoroasă.

Rita Mureșan fost desemnată top modelul anului 1993 în România și, timp de 4 ani, a fost manechin internațional. Ulterior, a devenit designer, a semnat numeroase colecții și a deschis o școală de modelling. Din anul 2012 s-a concentrat asupra laturii spirituale și a făcut în acest sens o serie de călătorii, cursuri și inițieri. În prezent, Rita Mureșan este speaker motivațional în conferințele spirituale și practician în <terapia cu îngeri>.

Rita Mureșan este divorțată și are 2 fiice.

Cum pot oamenii să ceară ajutorul îngerilor?”, “Puteți recunoaște un demon deghizat în înger?”, “Câte contracte ați ratat din cauza sânilor prea mari?”, “Ce studii de specialitate are designerul Rita Mureșan?”, “Ați fost iubita lui Horia Brenciu?”, “Va mai poate fura inima un bărbat cu o serenada?”, “Ați pierdut vreodată contactul cu realitatea?”  sunt doar câteva dintre întrebările adresate Ritei Mureșan în ediția de duminică a emisiunii moderată de Denise Rifai, la Kanal D.

Ar intra Rita Mureșan în Casa Iubirii?

La câteva luni după divorțul de Nelu Mureșan, în martie 2008, Rita Mureșan devenea vedeta show-ului de televiziune „Alegerea Ritei”. În cadrul emisiunii, 12 burlaci, aleși din peste 200 de finaliști, s-au întrecut în probe de gătit, kickboxing sau karaoke, fiecare încercând să îi demonstreze că poate fi bărbatul ideal.

La finalul emisiunii, alegerea Ritei a fost un bancher cu origini spaniole despre care spunea că se îmbracă impecabil, manierat, foarte deștept, un adevărat gentleman.

Premiul său era un loc de vis împreună cu Rita. Presa a notat însă că, la nici 3 luni de la terminarea emisiunii, cei doi nu au petrecut weekendul promis.

Citește și: Boala care a chinuit-o pe Rita Mureșan: ”M-a luat pe nepregătite! Mă credeam invincibilă”

Întrebată dacă ar intra în Casa Iubirii, emisiune difuzată la Kanal D, Rita Mureșan a oferit un răspuns de-a dreptul șocant.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

„Da, să cunosc oameni noi, sigur că da.

Eu sunt deschisă la orice experiență, la absolut orice experiență. La fel ca și cu acel câștigător de atunci, într-adevăr, nu am materializat premiul, dar a fost o emisiune și o experiență foarte interesantă și foarte frumoasă și prima de acest gen din România.

După aceea a venit o altă licență, dar așa a fost prima. Mi-a plăcut. Orice provocare pe mine mă atrage, mai ales emisiunile.

Sunt deschisă la orice la orice lucru nou și-mi place foarte mult să învăț, să studiez continuu, să analizez cum și de ce se întâmplă anumite lucruri, cum și de ce fix în anumite momente și așa mai departe.

Nu aș vrea să plec de pe lumea asta fără să fi înțeles ceva din viață, din tainele vieții. De aceea am și evoluat atât de mult, de aceea am fost la școli, de aceea am făcut și pelerinaje și toate la un loc au format cunoașterea pe care eu o am acum,” a declarat Rita Mureșan.

Întreaga ediție a emisiunii poate fi urmărită aici:

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.