Rita Muresan UIMESTE din nou! Iata ce silueta a ajuns sa aiba

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 18:49

Mai slaba nici ca ati vazut-o! Rita Muresan a uimit pe toata lumea la un eveniment monden cu o silueta de invidiat!

A intors toate privirile! Rita Muresan i-a lasat pe toti cu gura cascata la un eveniment, atunci cand si-a facut aparitia intr-o forma de invidiat si imbracata foarte sexy. Cu o pereche de colanti negri, o bluza lunga, eleganta si cizme de piele, Rita a facut senzatie! A dat jos 30 de kilograme! Cum a reusit? "Nu mai mananc carne de aproape un an, eu cred ca asta e un plus pentru ca, nemaimancand carne, nu mai mananc nici alte derivate din carne si am ajuns asa la o dieta mono alimentara".



Hrana sanataosa a ajutat-o pe Rita sa scape de peste 30 de kilograme! Si atunci, ce mananca? "Supe si branza cu rosii", ne spune ea si adauga ca pestele nu face parte din dieta ei pentru ca pur si simplu nu-i place. Consuma, evident si fructe. Dar cand vine vorba de desert, Rita spune "pas".

Chiar daca si-a pierdut mama in luna noiembrie a anului trecut, Rita pare sa fi depasit momentul dureros.
La eveniment, a fost tot timpul cu zambetul pe buze, insa, nu a renuntat la doliu.

Creatoarea de moda marturiseste, insa, ca si inclinatia ei spre cunoasterea de sine, dar si calatoriile spirituale in Brazilia si Peru pe care le-a avut in ultimii ani au ajutat-o sa renasca. Acum vorbeste despre terapia cu ingeri si tehnici samanice.
##VIDEO101873##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii