Ritualul din miez de noapte al soției lui Mihai Constantinescu! În fiecare seară, sute de oameni fac asta pentru salvarea artistului

Autor: Radu Constantin
Actualizat: 07 sep 2020, 03:55

Simona, soția lui Mihai Constantinescu, a făcut un ritual din a se ruga în fiecare noapte pentru soțul ei.

Simona Constantinescu se roagă în fiecare noapte, fix la ora 24:00, pentru viața artistului care se luptă cu moartea, în acest moment. Ritualul are loc exact la miezul nopții pentru ca acesta să fie mai puternic, mai ales că alte câteva sute de oameni fac același lucru din toate colțurile țării.

”În fiecare seară, la ora 24:00, ne întâlnim alături de Simona pentru rugăciune.

Sumnezeu să ne asculte ruga și să îl ajute pe Mihai”, a scris Teodora, soția lui Adrian Daminescu, o prietenă apropiată a familiei.

Rugăciunea colectivă a început de acum două zile și a părut să funcționeze, în condițiile în care Mihai Constantinescu a trecut deja prin momente critice după stopul cardiac suferit. Soția lui Constantinescu și-a anunțat apropiații că va continua să se roage în fiecare seară iar aceștia au luat hotărârea să se alăture demersului.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Ultimele detalii despre Mihai Constantinescu! Medicii au INTERZIS familiei sa-l viziteze! Ce se Intampla, de fapt?

Citeste si: Cum se simte Mihai Constantinescu: decizia radicala luata de medici

Ca și în cazul lui Gabriel Cotabiță, prietenii speră într-un miracol. Și la acesta, prietenii au înălțat de mai multe ori rugăciuni colective despre care sunt convinși că au avut efect în vindecarea artistului.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.