Ritualul Simonei Pătruleasa, înainte de vizionarea “Fiica ambasadorului”, serialul fenomen difuzat de Kanal D; Gediz este personajul preferat al vedetei

Author: Oana Picerea

Simona Pătruleasa: “Imi pregătesc popcorn, o înghețată …”

Serialul “ Fiica ambasadorului ”, difuzat de luni pana vineri, de la 20:00, la Kanal D, cucereste pe zi ce trece tot mai multi fani, iar printre admiratorii acestei productii  productii ce inregistreaza audiente record se numara si Simona Patruleasa, vedeta Kanal D. Aceasta nu rateaza  niciun episod al productiei si se declara impresionata de povestea excelent conturata si de actorii talentati care dau viata unor personaje memorabile.

 “ Preferatul meu este Gediz  (interpretat de Uraz Kaygılaroğlu), mi se pare ca traieste genul  aela de iubire neimpartasita fata de Nare (Neslihan Atagül), o iubire platonica, extraordinara, care merge pana la sacrificiul suprem”, a spus Simona Patruleasa despre personajul sau preferat, in cadrul unui interviu realizat de Stirile Kanal D.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Indragita vedeta spune ca are un adevarat ritual inainte de inceperea serialului “Fiica ambasadorului”, de care se bucura impreuna cu familia.  “Cand este Sabin acasa, il urmaresc cu el; cand nu e cu mine, vizionez serialul impreuna cu Ingrid. Imi pregatesc popcorn, o inghetata, o apa plata, si cam asa se desfasoara ritualul…”,  a adaugat   Simona Patruleasa.

Serialul “Fiica ambasadorului” poate fi urmarit de luni pana vineri, de la ora 20:00, numai la Kanal D!

Citeste si: Actrița din serialul Fiica ambasadorului a cucerit și publicul din SUA, America Latină, Africa și Orientul Mijlociu! “Efectul Neslihan Atagül”