Rivala Aneimaria Prodan nu mai crede in Dan Alexa: "nu cred că mai poate avea o carieră de antrenor"

Autor: L.S.
Actualizat: 02 sep 2020, 11:50

Laurette Nogo, rivala din impresariat a Anamariei Prodan, nu mai crede în Dan Alexa. Iata ce a spus impresara despre pumnul primit de antrenor.

Impresarul Laurette Nogo a comentat la GSP Live bătaia aplicată de Anamaria Prodan antrenorului Dan Alexa. Aceasta consideră că tehnicianul Astrei nu-și va mai putea recăpăta respectul în vestiar.

Personal, nu cred că Alexa mai poate avea o carieră de antrenor. Sunt două părți de explicat. Ok, a primit de la o femeie o palmă, dar pică prost în fața vestiarului, fiind considerat o persoană slabă.

De partea cealaltă, îl respect foarte mult că n-a dat înapoi. Mulți bărbați preferă să dea înapoi decât să fie slabi în fața cuiva. E bine că nu s-a întâmplat să-i dea replica”, a declarat Laurette Nogo la GSP Live.

Citeste si: Horoscop Urania saptamana 20 – 26 iulie 2019. Soarele va intra în zodia Leului

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: "Simina și Alex Zănoagă s-au logodit!" Vestea care i-a extaziat pe fanii "Puterea dragostei"

Citeste si: Mary de la "Puterea dragostei", in cele mai tandre ipostaze! Iata pe cine iubeste tanara si cum au fost surprinsi!

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.