Rivalitățile ies la iveală în “Casa iubirii”. Bogdan, prins la mijloc între prieteni și Francesca: „Te jignește zâmbind”

Autor: Diana Bostan

Bogdan, prins la mijloc în conflictul fetelor

Sursa: Kanal D - Casa iubirii

Se formează noi alianțe în ”Casa iubirii”. În ediția de vineri, 26 iulie, a emisiunii ”Casa iubirii”, fetele l-au băgat în ”ședință” pe Bogdan.

Rivalitățile ies la iveală în ”Casa iubirii”. Julia, Virginia și Francesca l-au luat în grădină pe Bogdan pentru a discuta de atitudinea Robertei. Cu toate acestea, Bogdan s-a declarat imparțial, spre dezamăgirea fetelor.

Citește și: Gagea a răbufnit la adresa fostei sale iubite: „Pentru mine ești zero”. Cum se apără Alexandra în fața acuzațiilor aduse

Julia, Virginia și Francesca au răbufnit la adresa Robertei

Fetele susțin faptul că Roberta este cea care caută conflicte, aducând informații false din afara emisiunii și din online. Julia a mărturisit că Roberta le jignește cu zâmbetul pe buze, doar pentru a scoate o reacție nervoasă din partea acestora.

Julia: Normal că noi picăm prost când ne agităm și ea are atitudinea asta foarte calmă, zâmbăreață și ți le aruncă așa.

Citește și: Tensiuni aprige în Casa iubirii! Alexandra, pusă la zid de Gagea. Concurentul tună și fulgeră: "A stat să mintă pe toată lumea.'' Aflați ce se va întâmpla, vineri, 26 iulie, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D 

Virginia: Te jignește zâmbind și se uită așa la tine. Cu ce te încălzește lauda de pe live-ul respectiv?

Bogdan a fost și el prezent la discuția din grădină, însă a preferat să fie imparțial, susținând că este o problemă a fetelor și că băieții nu ar trebui să intervină. Fetele l-au sfătuit pe Bogdan să sară mai mult în apărarea Francescăi, așa cum face și Sebastian pentru Roberta.

Francesca: Sunt impulsivă și chiar mă enervează. Ea ne spune lucruri cu zâmbetul pe buze pentru că știe că minte.

Dar dacă știi că adevărul e la tine, normal că te deranjează, te agiți și te enervezi. Ea de aia e așa de calmă. Știe că doar aberează și inventează, să facă subiecte.

Bogdan: De ce nu vrei tu să dai un pas în spate?

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Francesca: Ce să dau dacă vine Sebastian și îmi zice mie nu știu ce și te bagă pe tine la mijloc. Sebastian așa mi-a spus ”Bogdan e supărat pe tine”.

Rebecca a fost deranjată de discuțiile dintre Teodora și Gagea

Venit în casa fetelor, Gagea a discutat mai mult cu Teodora, chiar sub privirile fostei sale iubite, lucru ce i-a atras atenția Rebeccăi.

Bruneta a ținut să menționeze acest lucru și susține că nu știe ce încearcă Gagea să facă prin aceste gesturi.

Rebecca: Gagea, ce încerci să faci? Vorbești cu altă fată în fața iubitei tale. E aiurea, o jignește pe conexiune.

Citește și: Gagea o mitraliază pe Alexandra. Tânărul este complet dezamăgit de fosta lui iubită: "Ți-ai bătut joc de mine în ultimul hal!" Ce s-a întâmplat, de fapt, între ea și Patrick

Teodora nu a înțeles remarca Rebeccăi, motiv pentru care a ținut să menționeze că ea l-a chemat pe Gagea.

Teodora: Eu l-am chemat. E vreo problemă că stăm de vorbă?

În timp ce Gagea discuta cu Teodora, Rebecca și Alexandra s-au arătat deranjate de gesturile și de vorbele lui Gagea. Rebecca și-a arătat susținerea față de Alexandra și a sfătuit-o să facă ce simte în continuare.

Rebecca: Eu te-am apreciat. Eu nu cred că ai călcat accelerația. Mie mi se pare că ți-ai dat ocazia să fii tu. Eu ți-am zis că ai alte reacții atunci când vine vorba de Patrick. Tu acum faci ce simți.

Aici puteți urmări momentul din a doua parte a emisiunii ”Casa iubirii”, ediția de vineri, 26 iulie:

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.