“Roata Norocului”, lider de audienta la nivelul intregii tari

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 27 mar 2017, 21:46

Duminica, 8 mai, Kanal D a fost lider de audienta la nivelul intregii tari, cu show-ul concurs “Roata Norocului”.

 

“Roata Norocului”, lider de audienta la nivelul intregii tari
Duminica, 8 mai, Kanal D a fost lider de audienta la nivelul intregii tari, cu show-ul concurs “Roata Norocului”. Emisiunea prezentata de Bursucu si Ana-Maria Barnoschi a adunat in fata micilor ecrane aproape doua milioane si jumatate de telespectatori in minutul de maxima audienta.
Aseara, in intervalul 20:00 – 22:00, Kanal D a inregistrat 8,7% rating si 16,7% cota de piata, pe segmentul de public National, conform datelor furnizate de Kantar Media Romania.
O medie de peste un milion si jumatate (1.602.000) de romani au urmarit aseara emisiunea “Roata Norocului”. In minutul de aur, atins la 21:48, 2.459.000 de telespectatori urmareau cu sufletul la gura show-ul de la Kanal D.

Emisiunea prezentata de Bursucu si Ana-Maria Barnoschi a adunat in fata micilor ecrane aproape doua milioane si jumatate de telespectatori in minutul de maxima audienta.

Aseara, in intervalul 20:00 – 22:00, Kanal D a inregistrat 8,7% rating si 16,7% cota de piata, pe segmentul de public National, conform datelor furnizate de Kantar Media Romania.O

medie de peste un milion si jumatate (1.602.000) de romani au urmarit aseara emisiunea “Roata Norocului”.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In minutul de aur, atins la 21:48, 2.459.000

de telespectatori urmareau cu sufletul la gura show-ul de la Kanal D.

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.