"Roata Norocului", premii de aproape jumatate de milion de euro

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:38

Bursucu si Ana-Maria Barnoschi dau intalnire fanilor in Sun Plaza Mall, la castingul pentru noul sezon al show-ului de la Kanal D.

La Kanal D se da startul unui nou sezon al emisiunii „Roata Norocului”, Bursucu si Ana-Maria Barnoschi le dau intalnire pe 12 si 13 noiembrie celor care vor sa isi incerce norocul pe platoul emisiunii.

Sambata si duminica aceata, incepand cu ora 11:00, cei doi prezentatori vor fi alaturi de posibilii concurenti ai emisiunii „Roata Norocului”.

Pe parcursul celor sase sezoane,  vedete autohtone au invartit Roata Norocului in beneficiul unor familii aflate in dificultate, concurentii au plecat acasa cu sume impresionante de bani, electrocasnice si chiar masini.

Astfel ca valoarea cumulata a premiilor de-a lungul celor sase sezoane a fost de aproape jumatate de milion de euro.

„In emisiune, am avut de-a lungul timpului concurenti foarte rasfatati de soarta, oameni carora le-a suras norocul, au plecat acasa cu premii consistente, de la electrocasnice, premii in bani pana la autoturisme. Nu este deloc greu; ingredientele reusitei stau intr-un dram de noroc si sa stii solutia puzzle-ului.

De aceea, ne dorim ca toti cei care vor sa se inscrie la castingul pentru "roata" sa vina cu multa incredere catre noi pentru ca premiile puse la bataie ii asteapta”, a spus Bursucu.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cei prezenti sambata, 12 noiembrie, si duminica, 13 noiembrie, in centrul

comercial Sun Plaza, in intervalul orar 11:00 – 19:00, vor putea interactiona cu vedetele lor preferate, vor castiga premii instant si se vor putea inscrie in cel mai indragit show-concurs din Romania, „Roata Norocului”.

Conditia pentru cei care doresc sa se incrie in show-ul televizat este aceea de a fi implinit 18 ani.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.