Robbie Williams isi cumpara o insula pentru a o transforma intr-o baza de detectare a OZN-urilor

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:54

Cantaretul Robbie Williams intentioneaza sa cumpere insula White Rock, din apropiere de coasta californiana, pentru a o transforma intr-o baza de detectare a OZN-urilor.

Artistul britanic doreste sa construiasca o proprietate de lux pe insula de 5.250 de metri patrati, care apartine in prezent regizorului Michael Caffrey, informeaza nme.com, site-ul revistei New Musical Express. Starul vrea sa se mute acolo cu sotia lui, Ayda Field, si sa "pandeasca" eventualele OZN-uri care ar putea trece prin zona, afirma examiner.com.

Fostul membru al grupului Take That a vizitat pentru prima data White Rock Island in 2011 si crede ca insula poate deveni o baza perfecta pentru detectarea obiectelor zburatoare neidentificate, gratie unei poluari luminoase minime si unei vederi clare si neobstructionate a cerului nocturn.


Cantaretul britanic, renumit pentru pasiunea lui pentru OZN-uri, a declarat de mai multe ori ca a vazut astfel de obiecte misterioase. Se spune ca artistul este dispus sa plateasca 659.000 de dolari pentru a cumpara insula White Rock.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.