Rober Vajas, din Cluj, este câștigătorul mașinii pusă la bătaie de Radio Impuls! 

Autor: Daniela Iliuta

Astăzi, Radio Impuls și-a  extras  câștigătorul concursului “Cască urechea”,  în direct, în cadrul unei emisiuni  speciale, “Radio Impuls Cască Urechea”, transmisă la Kanal D.

Astăzi s-a câștigat mașina, oferită de Radio Impuls și Kanal D! După 13 săptămâni de concurs, 380 de apeluri telefonice, dintre care la 226 de apeluri s-a răspuns corect cu „Ascult Radio Impuls!”, astăzi s-a extras câștigătorul marelui premiu pus la bătaie – un autoturism. Peste 92.000 de persoane s-au încris în concursul derulat de Radio Impuls, până la momentul extragerii câștigătorului, de astăzi, care s-a desfășurat în cadrul unei emisiuni speciale, „Radio Impuls Cască Urechea”, difuzată la Kanal D.

Robert Vajas, un gestionar stivuitorist din Cluj, în vârstă de 42 de ani, a răspuns corect cu „Ascult Radio Impuls!”, în momentul în care a fost sunat de Radu Tibulca și Orlando Ivan, în direct, în cadrul emisiunii; conform Regulamentului concursului, tânărul a fost desemnat câștigătorul autoturismului oferit de Radio Impuls și Kanal D.

„Nu îmi găsesc cuvintele. Mașina o voi păstra pentru familie(...)

M-am înscris de la început, de la debutul concursului, în fiecare zi
”, a spus emoționat Robert Vajas astăzi dimineață, în momentul în care a câștigat mașina.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dintre cei aproape 100.000 de participanți înscriși la concurs, a fost ales, în direct, un singur număr, generat de către random.org,  cifra atribuită unuia dintre concurenți. Numărul extras de către soft, care i-a purtat noroc lui Robert Vajas a fost 53170.

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.