Robert a dat-o rapid uitării pe Bianca! Tânărul îi face deja ochi dulci Nataliei, noua concurentă. Cum au fost surprinși cei doi

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 18 apr 2022, 15:45
Robert a dat-o rapid uitării pe Bianca! Tânărul îi face deja ochi dulci Nataliei, noua concurentă. Cum au fost surprinși cei doi Foto(4)

Robert a dat-o rapid uitării pe Bianca! Tânărul îi face deja ochi dulci Nataliei, noua concurentă. Cum au fost surprinși cei doi

Sursa: Captură KANAL D

Natalia este noua concurentă care s-a alăturat fetelor în Casa Iubirii, după ce Bianca a fost eliminată în gala de duminică.

Cea de-a doua Gală a show-ului Casa Iubirii a adus lacrimi pe chipurile unor dintre concurenți. Eliminarea Biancăi l-a afectat foarte tare pe Robert, care avea sentimente puternice pentru ea. în urma voturilor, concurenții au decis să-i acorde lui Cătălin încă o șansă, iar Bianca să plece acasă. Se pare că Robert nu s-a lăsat afectat de plecarea Biancăi, căci acesta deja îi face ochi dulci noii concurente.

Natalia este noua fată care a intrat în Casa iubirii și pare că este atrasă de Robert.

Robert a dat-o uitării pe Bianca și se focusează pe Natalia, noua concurentă

Plecarea Biancăi l-a dărâmat pe Robert, care avea sentimente clare pentru fosta concurentă, însă, în urma voturilor concurenților, aceasta a fost eliminată. Corina a decis să i se mai acorde o șansă lui Cătălin, poate acesta va reuși să formeze un cuplu în Casa Iubirii. 

În ultima săptămână, fetele s-au întors împotriva Biancăi, care, după cum au dezvăluit concurentele, juca la mai multe capete, mai ales, după ce a fost surprinsă de Kinga sărutându-se cu Sorin în afara casei, ceea ce înseamnă că a încălcat regulamentul emisiunii.

Citeste si: Bianca și Sorin au încălcat regulamentul Casa Iubirii! Ce s-a întâmplat intre cei doi când nici camerele de supraveghere nu au reușit să surprindă

Robert a trecut destul de repede peste eliminarea Biancăi, se pare că noua concurentă, Natalia, care a intrat astăzi în casă, îi cam face ochi dulci. Concurentul s-a arătat interesat de ea, ba chiar s-a intimidat în prezența ei.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Natalia este noua fată care a intrat în casă, este originară din Chișinău, însă locuiește în Italia de foarte mulți ani. 

Concurentele sunt în extaz după eliminarea Biancăi, pe care nu o mai suportau, iar noua concurentă pare pe gustul lor și au primit-o cu brațele deschise, însă, fetele au dezvăluit că vor fi un pic mai reținute să nu se ajungă în situația în care au fost cu Bianca.

Natalia a dezvăluit, la insistențele concurenților, că există un băiat care i se pare interesant, însă nu vrea să spună despre cine este vorba.

Robert s-a oferit să o ducă pe noua concurentă până la ușă și a pupat-o pe obraz.

Citeste si: Prima eliminare din “Casa iubirii”! Cine este noua concurentă care a intrat astăzi în competiția dragostei?

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?