Robert aruncă bomba în gală! „N-am venit aici să-mi găsesc iubită”. Aflați cum reacționează Giuly duminică, 22 deptembrie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 21 sep 2024, 21:00

În ediția de duminică a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Robert face o declarație neașteptată care o vizează inclusiv pe Giuly.

În ediția de duminică a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Robert face o declarație neașteptată care o vizează inclusiv pe Giuly.

Citește și: Antoni, atras tot mai mult de Criss: „Îmi place foarte mult”. Aflați cum va reacționa Rebecca în ediția de sâmbătă, 21 septembrie, din „Casa iubirii”, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Robert aruncă bomba în gală

În gala de mâine, 22 septembrie, Robert pare vizibil sleit de putere și răbdare, astfel că începe să facă declarații pline de sinceritate, care surprind pe toată lumea. Inclusiv Giuly, iubita lui, rămâne mută când aude ce spune.

Citește și: Se înfiripă o conexiune între Criss și Antoni? „Este pentru prima dată când nu îmi găsesc cuvintele” Rebecca fierbe și ascultă cu mare interes discuția celor doi din grădină

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

„Eu vă zic sincer, eu n-am venit aici să-mi găsesc iubită. Nu era ca și cum nu eram în stare să-mi găsesc o iubită afară, cine spune c-a venit aici să se îndrăgostească minte”, spune Robert.

Deși în materialul de sus declarațiile dure ale lui Robert o fac pe Giuly să amuțească, concurentul continuă prin a spune că a fost soarta care l-a adus lângă ea și s-a îndrăgostit.

Pe lângă asta, Andreea Mantea pune o întrebare foarte grea, anume că, dacă ar fi să plece unul dintre ei, cine ar vrea Robert să plece: el sau Giuly?

Care va fi răspunsul aflăm duminică, 22 septembrie 2024, într-un nou episod din „Casa iubirii, de la 16:00 și 19:00, doar la Kanal D!