Robert Chirescu, vacanță exotică alături de iubita lui? Detaliul care a apărut pe pagina de Instagram a fostului concurent de la „Casa iubirii”

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 04 feb 2024, 16:30

Cu cine a plecat Robert în vacanță

Sursa: Instagram Robert Chirescu

Robert Chirescu se numără printre concurenții care au participat în sezonul 2 al show-ului matrimonial „Casa iubirii”.

După relațiile avute cu Mihaela și Catinca în cadrul emisiunii „Casa iubirii”, Robert pare să-și fi găsit altă iubită. Fostul concurent a dat de înțeles acest lucru printr-o postare care i-a pus pe toți pe gânduri.

Robert Chirescu a plecat în vacanță cu iubita lui

În aceste momente, tânărul se distrează într-o vacanță exotică în Cullera, Spania.

Însă, deși, în prima fază, mulți au crezut că este singur, acesta a dat de înțeles că este însoțit de cineva.

Recent, Robert a postat o imagine cu un mesaj ascuns pe pagina lui de Instagram. La secțiunea de Instastory, printre fotografiile din sejur, acesta a postat o poză cu două pahare de cappuccino, iar pe unul dintre ele a pus un sticker cu o inimioară și inițiala R.

Prin acest detaliu, fostul concurent a vrut să dea de înțeles că are, deja, o nouă iubită, al cărei nume începe cu litera R, și că se bucură de momente frumoase alături de ea.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Citește și: Sorin Rus, dezvăluiri despre legătura dintre el și Mihaela: „Păstrăm relația. E o fată foarte frumoasă”

Robert Chirescu este hotărât să se însoare

Un alt indiciu care denotă că tânărul s-a îndrăgostit este reprezentat de o melodie atașată la o fotografie cu el, în care se arată foarte fericit. Versurile adăugate de Robert sună așa:

„Când nori pe cerul vieții se adună Mă las în grija ta Jumătatea mea mai bună Și-n nopțile reci cu lună plină  Mă-mbraci cu dragostea”.

Citește și: Casa iubirii: Robert, aspru pedepsit! Concurentul a primit o pedeapsă aprigă după ce a avut o atitudine sfidătoare la adresa Andreei Mantea! Iată cum a reacționat Catinca! „Nu e o persoană rea!”

Se pare că planurile dezvăluite de Robert, imediat după ieșirea din „Casa iubirii”, par să prindă contur. Luna trecută, acesta mărturisea că este hotărât să se căsătorească și să-și întemeieze o familie cât mai repede. Așadar, tânărul chiar se ține de cuvânt, părând că a uitat-o, deja, pe Mihaela, despre care mărturisea, în emisiune, că a iubit-o cu adevărat.

„Peste 2-3 luni să-mi fac gagică, grăbiți-vă că nu mai stau mult și la anul fac nuntă.(...)

Botezul peste 2 ani, că la anul o să vină și eu socoteam așa că prin vară o să vină, iulie-august, eu o iubesc, în aprilie-mai apare”,  a spus Robert, prin intermediul unei transmisiuni live pe rețelele de socializare.