Robert, confesiuni sfâșietoare despre fiica lui: ”Îmi pare rău că nu a mers” Ce spune concurentul despre femeia cu care are un copil

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 14 apr 2022, 21:30
Robert, confesiuni sfâșietoare despre fiica lui: ”Îmi pare rău că nu a mers” Ce spune concurentul despre femeia cu care are un copil Foto(5)

Robert, confesiuni sfâșietoare despre fiica lui: ”Îmi pare rău că nu a mers” Ce spune concurentul despre femeia cu care are un copil

Joia a devenit ziua confesiunilor în Casa Iubirii. Concurenții vor avea ocazia să se cunoască mai bine unii pe alții, dar, totodată, publicul va avea ocazia să le cunoască poveștile de viață.

Andreea Mantea a anunțat, în cadrul emisiunii Casa Iubirii, că joia devine de acum ziua confesiunilor. Toți concurenții se vor strânge într-o singură casă și vor avea ocazia să se cunoască mai bine între ei, însă, cu această ocazie, cei de acasă vor fi mai aproape de sufletele lor și le vor cunoaște poveștile de viață.

Joia, ziua confesiunilor în Casa Iubirii

Andreea Mantea a dat startul confesiunilor în Casa Iubirii, tema de astăzi a fost familia. Un subiect extrem de sensibil pentru unii dintre concurenți, s-a lăsat cu lacrimi și cu destăinuiri nebănuite.

”De acum înainte, în Casa Iubirii, în fiecare zi de joi, ne vom strânge cu toții pentru a vă cunoaște mai bine unii pe alții, dar și telespectatorii pe voi.

Joia devine ziua confesiunilor. Tema de astăzi este familia. Familia este cel mai important lucru din viața unui om, sunt unele persoane, din păcate, care nu au o familie, asta nu înseamnă că ei nu pot simți sau nu-și doresc să aibă o familie, cu toții tânjim după o familie perfectă, frumoasă, pentru că în sânul familiei ne simțim cel mai bine”,
a spus Andreea Mantea în cadrul show-ului Casa Iubirii.

Robert, lacrimi pentru fiica lui: ”Părinții sunt părinți, iar familia este familia pe care ți-o construiești tu”

Robert s-a emoționat profund în timp ce asculta discursul Andreei Mantea despre familie, imediat s-a dus cu gândul la fiica lui și la faptul că nu a putut face nimic pentru a-și salva familia. Printre lacrimi, Robert a dezvăluit că și-ar fi dorit ca familia lui să rămână unită, mai ales pentru fetița lui de 8 ani.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

”În primul rând, la fată, toată povestea. Îmi pare rău că nu a mers relația, oricui i-ar părea rău ca niște părinți să se despartă și să rămână un copil. Mă bucur avem o relație bună. E altceva ca sânul familiei să fie complet...Eu

sunt de părere că, într-adevăr, părinții sunt până la o anumită vârstă, vor rămâne întotdeauna părinții tăi, dar familia încerci să ți-o faci tu, cu persoana de lângă tine. Părinții sunt părinți, iar familia este familia pe care ți-o construiești tu”, a spus Robert printre lacrimi.

Citeste si: Descoperirea neașteptată făcută de Andreea Mantea în Casa Iubirii. Ce a găsit vedeta chiar în casa fetelor: Am pus ochii din prima clipă

Corina, sfâșiată de vorbele mamei sale: ”Mi-a spus că a stat cu tata pentru mine”

Fiecare concurent a primit câte un bilețel care are legătură cu familia și au fost nevoiți să completeze fraza care se regăsea pe el cu un anumit eveniment bun sau mai puțin bun care a avut loc la un moment dat în viața lor. Corina a izbucnit în lacrimi când a citit bilețelul și și-a amintit de vorbele dureroase ale mamei ei: ”M-a durut când mama mi-a spus că...astat cu tata pentru mine”, a fost momentul care a marcat-o profund pe concurentă.

”Asta nu are vrea să o audă niciun copil vreodată...Eu nu i-aș face asta copilului meu, nu aș putea să stau cu taică-su pentru el ca să-i scot ochii mai târziu”, a spus Corina printre lacrimi. 

Citeste si: De ce Iolanda și Mihai ar putea deveni cel mai iubit cuplu de la Casa Iubirii! Dezvăluiri exclusive: "Au o meteahnă a vieții lor!"

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.