Robert de la „Casa iubirii”, surprins alături de o domnișoară misterioasă! Cum și-a petrecut fostul concurent Dragobetele

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 25 feb 2024, 11:19

Robert Chirescu de la ”Casa iubirii”

Sursa: Instagram: Robert Chirescu 05

Fostul concurent al emisiunii ”Casa iubirii”, Robert Chirescu, a fost surprins în compania unei domnișoare misterioase. Fostul concurent a postat totul pe contul său de Instagram.

Robert Chirescu pare s-o fi dat uitării pe Mihaela. După încheierea celui de-al doilea sezon al emisiunii ”Casa iubirii”, fostul concurent s-a întors în Spania și pare să-și dea o nouă șansă în dragoste. Robert păstrează misterul și nu vrea să dezvăluie încă identitatea tinerei care i-ar fi furat inima.

Robert de la „Casa iubirii” a avut parte de o întâlnire romantică de Dragobete

În seara de Dragobete, fostul concurent al emisiunii "Casa Iubirii", Robert Chirescu, și-a pus fanii pe jar printr-o postare făcută pe rețelele sociale. Acesta a postat o fotografie intrigantă în secțiunea Instastory, în care s-a afișat la un restaurant alături de o domnișoară misterioasă. Imaginile au captat atenția fanilor, însă Robert a păstrat misterul, surprinzând doar mâna și picioarele tinerei.

Robert Chirescu, cunoscut pentru relația sa tumultuoasă cu Mihaela în emisiunea "Casa Iubirii", pare să exploreze noi orizonturi sentimentale. Cu toate că în trecut a încercat să găsească dragostea în cadrul show-ului, relația cu Mihaela nu a rezistat. În prezent, postarea misterioasă sugerează că Robert se află în Spania alături de familie, iar fanii sunt cu ochii pe orice detaliu care ar putea dezvălui mai multe despre noul său capitol din viața amoroasă.

Citește și: “Să te găsesc mi-a fost predestinat”. Cu cine iși petrece Robert de la “Casa iubirii” Dragobetele? Fostul concurent și-a declarat public dragostea

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Se pare că Robert Chirescu reușește să mențină interesul și intriga în jurul vieții sale personale, lăsând admiratorii să speculeze și să își dorească să afle mai multe despre misterioasa sa întâlnire de Dragobete. Fostul concurent nu este la prima sa postare în care le dă de înțeles urmăritorilor că are o nouă iubită, însă nu a dorit să ofere mai multe detalii referitoare la noua posibilă relație.

Fostul concurent a fost cuprins de romantism în ziua de Dragobete

Robert Chirescu și-a surprins urmăritorii de pe Instagram cu un gest adorabil cu ocazia zilei de Dragobete. Fostul concurent a postat un video plin de romantism, sugerând că și-a găsit jumătatea. În clip, Robert Chirescu nu doar împărtășește melodia de dragoste preferată, ci și transmite emoția și fericirea pe care o resimte.

Citește și: Ce semnificație are Ziua Îndrăgostiților pentru Catinca, fosta concurentă de la „Casa iubirii”: „Niciodată n-am găsit o diferență”

Versurile melodiei alese reflectă cu delicatețe starea sa sufletească, ducându-i pe urmăritori cu gândul la o nouă posibilă relație. Urmăritorii lui Robert au răspuns prompt la postare, exprimându-și bucuria și încântarea pentru artist. Atmosfera plină de romantism și mesajul subtil al lui Chirescu au creat un val de susținere și urări de fericire din partea comunității sale virtuale, evidențiind bucuria pe care artistul o trăiește în noul său capitol al vieții personale.

„Ziua de Dragobete, să vă fie de cât mai multă dragoste! Să iubiți, și să fiți iubiți!”,  a fost mesajul transmis de fostul concurent prin intermediul postării sale în ziua de Dragobete.