Robert de la "Puterea Dragostei", anunț șoc: "Da, Mary este însărcinată. O să avem..."

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 29 ian 2021, 07:05

Robert de la "Puterea Dragostei", anunț șoc. Le-a dezvăluit prietenilor de pe instagram că logodnica sa, Mary, este însărcinată.

Robert de la "Puterea Dragostei", anunț șoc.  Fostul concurent de la "Puterea Dragostei" obișnuiește să le răspundă la întrebări celor care îl urmăresc pe instagram, lucru pe care l-a făcut și acum, reușind să surprindă pe toată lumea cu dezvăluirea pe care a făcut-o.

Citeste si: Robert, fostul concurent de la "Puterea Dragostei", a rămas fără permis: "De mic mi-am dorit să..."

Robert de la "Puterea Dragostei", anunț șoc: "Da, Mary este însărcinată. O să avem..."

S-au logodit, urmează să se căsătorească, iar susținătorii lor se întreabă când au planificat să devină părinți. Pentru că primește frecvent această întrebare, Robert s-a hotărât să le spună prietenilor de pe instagram exact ceea ce își doresc să audă.

"Da, Mary este însărcinată, nu știu dacă v-a spus.

O să avem tripleți, mai are puțin și naște. O să fie bine. Doamne ajută să trecem cu bine și de perioada asta și să ne creștem și noi copiii sănătoși.",
a spus Robert.

Fericirea celor care așteptau cu nerăbdare această veste a durat puțin și asta pentru că, într-un alt story, Robert a ținut să precizeze că este vorba doar despre o glumă și că, în realitate, Mary nu urmează să devină mamă.

Fostul concurent de la "Puterea Dragostei" le-a mărturisit fanilor că deși au în plan să facă acest lucru în viitor, nu vor să grăbească lucrurile.

"Măi oameni buni, eu glumesc. Să nu mă luați în serios. Glumesc și eu cu voi. Nu avem copii. Le luăm pe toate treptat. Ușor, ușor o să ajungem și acolo.", a adăugat Robert.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: De ce a lipsit Robert de la botezul lui Dominic? Motivul pentru care Mary a mers singură la petrecere

Mary de la "Puterea Dragostei" și-a făcut un nou tatuaj. Totul are legătură cu Robert!

Mary de la" Puterea Dragostei", un nou tatuaj. Ce și-a desenat pe piele? Totul are legătură cu iubitul ei, Robert.

Mary de la" Puterea Dragostei", un nou tatuaj.Fosta concurentă și-a dorit un tatuaj cu adevărat special și care să transmită un mesaj puternic, astfel că a mers la un artist tatuator și, fără să mai stea pe gânduri, și-a desenat un simbol care are legătură cu iubitul ei, Robert, dar și cu relația lor.

Tatuajul pe care Mary de la" Puterea Dragostei " și l-a făcut recent are legătură cu Robert, bărbatul alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

Este vorba despre undele sonore ale unei melodii de dragoste, melodie care transmite un mesaj foarte puternic.

"Puterea dragostei, face minuni. Când suntem amândoi, trecem prin furtuni și ploi.", sunt versurile melodiei.

Citește continuarea aici. 

Citeste si: Poza cu Mary de la Puterea Dragostei care i-a uimit pe toți! "Ai slăbit rău"

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.