Robert, decizie dureroasă în privința relației sale cu Mihaela! „Vreau să pun punct!” Iată ce mărturisiri neașteptate și-au făcut cei doi concurenți între patru ochi

Author: Ana Filip
Actualizat: 02 aug 2023, 19:00
Foto(4)

Robert a pus piciorul în prag și a luat o hotărâre radicală în privința relației sale cu Mihaela! „Nu meriți nicio lacrimă din partea mea!” După multe reproșuri și replici acide, cei doi concurenți au ajuns în punctul de a-și spune adio.

Cel de-al doilea sezon al emisiunii Casa iubirii surprinde în continuare publicul cu noi momente de senzație, întâlniri romantice, noi concurenți, însă și multe controverse și răsturnări uluitoare de situație. Dacă în urmă cu câteva săptămâni Mihaela și Robert au început să se apropie și chiar să participe împreună la întâlniri romantice în camera roșie sau organizate în afară platoului de filmare și păreau că se plac și chiar își doresc o relație serioasă și solidă pe viitor, de curând cei doi tineri au ajuns într-un mare impas.

În ciuda faptului că au încercat să găsească o soluție de a merge mai departe împreună, se pare că sunt de fapt tot mai aproape de despărțire.

Robert, decizie dureroasă în privința relației sale cu Mihaela! „Vreau să pun punct!”

În ediția de astăzi, in Casa iubirii, Robert și-a dorit să vină în casa fetelor pentru a avea din nou o întâlnire între patru ochi cu Mihaela, în încercarea disperată de a-și rezolva problemele și de a-și proteja relația.

Cei doi concurenți au mers în grădina pentru a purta o conversație ce se dorea a fi salvatoare, însă lucrurile vor capătă o turnură neașteptată deoarece vor ajunge și mai aproape de despărțire.

După apariția mesajelor în mediul online care au dezvăluit adevăratele intenții ale lui Robert, partenera lui a fost devastată și măcinată de gândul că relația lor nu a avut niciodată un fundament real și solid.

Robert: Ce trebuie să fac? Să vorbesc că un casetofon, să îți cer respectul la orice minut? Îți bați joc de mine?
Mihaela: Mi-ai spus că nu te înțeleg, dar tu ai pus pauză. De ce nu te-am înțeles?
Robert: Cu nimic!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Pe de altă parte, Robert a încercat să îi explice din nou Mihaelei faptul că tot ceea ce s-a vehiculat în mediul virtual despre el nu este adevărat și că de fapt el are sentimente pentru ea însă s-a simțit rănit de reproșurile ce i-au fost aduse constant.

Robert: Te întreb pentru ultima dată, că eviți răspunsuri la întrebări care sunt reale.

Crezi că am făcut cuplu de emisiune cu tine?
Mihaela: Da. Acum cred!
Robert: Da? La revedere! Am terminat!

Citește și: Mihaela, devastată din cauza mesajele primite! „Nu-ți pasă de mine! Uite ce față de barbar ai!” Iată ce detalii dureroase a descoperit concurenta despre Robert, cel pe care îl considera partenerul ei

Citește și: Lacrimi și dezamăgire pentru Mihaela! Incredibil ce a spus Robert despre concurentă: "Nu și-a dorit o relație"