Robert, decizie radicală: "Dacă Patrick pleacă, plec și eu!" Giuly rămâne fără cuvinte. Aflați ce se va întâmpla vineri, 13 septembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 12 sep 2024, 19:56

O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” are loc vineri, 13 septembrie, la Kanal D. Concurenții iau decizii neașteptate.

O nouă ediție incendiară are loc vineri, 13 septembrie, în care telespectatorii Kanal D România vor asista la noi ieșiri nervoase, răsturnări de situație și decizii neașteptate. Iată ce se întâmplă mâine în Casa iubirii.

Citește și: Robi, îndrăgostit de Teodora? Ce se întâmplă între cei doi concurenți: "Îmi place!"

Robert, decizie radicală. Giuly rămâne fără cuvinte

Noi tensiuni în Casa iubirii.

Concurenții îi pun la zid pe Giuly și Robert. Cei doi concurenți sunt acuzați de falsitate, după ce le-au adus acuzații grave Biancăi și lui Patrick, acuzații care nu pot fi dovedite.

După toată cearta dintre Robert și Patrick, iubitul lui Giuly mărturisește că dacă Patrick părăsește competiția, în următoarea zi el îl va urma pe colegul său. Decizia lui Robert o lasă pe Giuly fără cuvinte, iar pe ceilalți concurenți îi enervează.

Julia: "Toată vâlva asta a subiectului Patrick și Bianca s-a adus aici dintr-o frustrate referitoare la competiție. S-au aruncat acuzații, cuvinte dure și multe. Nu înțeleg de ce ăsta a fost capacul.''

Patrick: "Dacă el asta a simțit să facă, să vorbească și să-și spună punctul de vedere, a făcut-o și sper că se simte mai bine."

Antoni: "Dacă ar fi fost Patrick descalificat în urma chestiilor pe care le-ai zis și aveai dovezi, ai fi rămas?

Robert: "Nu!"

Rebecca: "Nici dacă era Patrick descalificat?"

Robert: "Dacă Patrick pleacă mâine de aici, în următoarea zi plec și eu."

Patrick: "Atunci de ce ai avut o problemă?"

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

Sebastian: "Ziceai că sunteți de neoprit și că tu ești mândru de relația pe care o ai. Uite, ieri ai demonstrat altceva, Robert. Credeți că Bianca cu Patrick v-au luat fața."

Robert: "Noi suntem pe autostradă și tu ești undeva pe un drum de țară, ești departe de subiect."

Bianca:" Robert este un băiat foarte inteligent, care vă știe punctele slabe și se folosește de fiecare punct slab al vostru ca să pară el un om extraordinar.

Te folosești de Gagea ca să pari un om bun, ținându-i partea atunci când restul concurenților se iau de el. De Robi, la fel, îi pui întrebări incomode."

Giuly: "Auzi monologul?"

Robert: "Giuly, dă-i pace că îmi cresc gradele."

Citește și: Decizie radicală luată de Bianca Giurcă, după confruntarea cu Giuly si Robert! Ce se întâmplă între concurenta de la „Casa Iubirii” și Patrick: „S-au acumulat mai multe lucruri”

Rămâne de văzut cum se vor termina conflictele dintre concurenți. Casa Iubirii poate fi vizionată în fiecare zi la Kanal D, de luni până vineri, de la orele 10:00 și 16:30, iar în weekend de la orele 16:00 și 19:00

 

 

 


Culiță Sterp a avut parte de o întâmplare neobișnuită în timpul unei călătorii în Austria. Iată cum a ajuns artistul să plătească 320 de euro pentru o simplă apă.