Robert, declarație șocantă după ce Irina l-a chemat în camera roșie: „Cu Mihaela n-am absolut nimic”. Blondina a ieșit la atac! Aflați ce se întâmplă într-un nou episod incendiar de pe 29 iulie din „Casa iubirii”, de la orele 10:00 și 16:30, doar la Kanal

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 28 iun 2023, 23:42

Mâine, în următoarea ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Irina, noua concurentă a competiției, îl cheamă pe Robert în camera roșie!

Mâine, în următoarea ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, cea mai nouă concurentă din competiție îl cheamă pe Robert în camera roșie.

Robert, declarație șocantă după ce Irina l-a chemat în camera roșie

Irina, cea mai nouă concurentă din „Casa iubirii”, l-a chemat pe Robert în camera roșie.

Concurentul s-a îndreptat încrezător către Irina, crezând că este vorba despre Mihaela care l-ar fi chemat.

„El crede că ești tu”, spune o concurentă, referindu-se la Mihaela.

Citește și: Mihaela izbucnește, după ce Robert i-a neglijat nevoile sentimentale. Robert este pus la zid și consideră că unele lucruri demonstrează să nu sunt compatibili

„Adică eu am grijă de sandwich-ul ei și ea îmi cheamă bărbatul în camera roșie?”, a spus Mihaela, vizibil amuzată de situație. 

Ajunși în camera roșie, Irina deschide o discuție cu Robert legată de problemele pe care le-ar avea în relația cu Mihaela.

„Ceva la voi cu Mihaela se întâmplă”, spune Irina.

„Cu Mihaela n-am absolut nimic”, a răspuns Robert.

„Cum adică n-ai absolut nimic?”, întreabă Irina, vizibil surprinsă de răspunsul lui Robert.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Apropierea dintre Irina și Laurențiu pare să nu fie pe placul Biancăi. Comentariul lui George vis-a-vis de ceea ce a fost între ea și Laurențiu o scoate din sărite: „Vrei să-i torn Larisei ce ai făcut ieri?”

„N-am absolut nicio problemă, eu cred că problema vine de la ea”, a continuat Robert, dându-i de înțeles Irinei că nu este disponibil într-un sens romantic, așa cum s-ar fi înțeles

în declarația șocantă pe care o făcuse cu doar câteva secunde în urmă.

Irina și-a exprimat interesul de a-l cunoaște personal pe Robert

„Știi de ce te-am chemat? Ai spus că dacă o să vorbesc cu tine personal nota mea, de la 3, o să se ridice la 10 și chiar mi-a fost interesant să vorbesc cu tine personal”, a declarat Irina, manifestându-și interesul de a-l cunoaște pe Robert.

„Băi, dar fata asta a venit pentru mine și pe mine nu mă cheamă niciodată”, a spus, ironic, Laurențiu.

„Mi s-a spus că tu ai dorit o fată să intre blondă, cu ochi deschiși și iată, am venit eu”, a continuat Irina.

„Așa ți-au spus?!”, a răspuns Robert, mirat, care nu are niciun interes față de Irina, fiind într-o relație cu Mihaela, de care este îndrăgostit.

Ulterior, Robert și Mihaela s-au văzut în camera roșie unde s-au sărutat și s-au împăcat. Acolo, concurentul i-a făcut iubitei lui o propunere de care a fost foarte încântată. 

„Nu vreau să fim certați”, a spus Mihaela.

„Vrei să mergem în cuibușor?”, a întrebat Robert, iar Mihaela i-a răspuns pozitiv, încântată de propunere.