Robert, deranjat de interesul lui Patrick pentru Larisa! „Dintr-odată a apărut el!” Aflați ce detalii neașteptate vor ieși la iveală și cine va părăsi competiția în Gala de duminică, 4 februarie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 03 feb 2024, 20:57

Larisa, uluita de atitudinea lui Patrick

Sursa: Captură KANAL D

Momente de suspans și emoții uriașe în Gala de duminică, 4 februarie! Aflați cine va părăsi Casa iubirii! Robert, primele semne de gelozie, după ce Patrick și-a îndreptat atenția spre Larisa! „Sunt foarte curios de motivul pentru care nu s-a legat nimic între voi sau măcar dorința de a vă cunoaște mai bine!”

Cel de-al treilea sezon al emisiunii Casa iubirii a debutat în forță cu zece noi concurenți, cărora li s-au alăturat patru concurenți din sezonul anterior, Larisa, Julia, Patrick și Cosmin, care și-au dorit să își caute în continuare jumătatea în cadrul show-ului matrimonial. Încă din primele ediții, concurenții și-au exprimat simpatia pentru anumite fete și treptat au început să se cunoască mai bine și să realizeze cu cine se potrivesc mai bine.

Larisa a fost una dintre cele mai admirate și curtate fete din noul sezon până în prezent și continuă să facă furori și să provoace multe controverse în rândul băieților. Deși inițial această s-a arătat interesată de Ștefan și de Bogdan, de curând Larisa și-a îndreptat atenția spre Robert, care a invitat-o și în camera roșie. Cei doi tineri au început să se apropie din ce în ce mai mult spre marea uluire a tuturor concurenților.

Momente de suspans și emoții uriașe în Gala de duminică, 4 februarie! Aflați cine va părăsi Casa iubirii! Robert, primele semne de gelozie

În ediția de duminică, 4 februarie 2024, în Casa iubirii va predomina o atmosferă tensionată, ca în orice Gala eliminatorie, iar concurenții vor provoca diverse discuții aprinse, în așteptarea verdictului serii. Patrick îi va mărturisi Aleynei faptul că s-a aflat pe lista fetelor pe care el le-ar vota spre eliminare, deoarece nu a interacționat prea mult cu ea și consideră că nu s-ar fi potrivit oricum.

Pe de altă parte, Larisa va fi prinsă între Robert și Patrick și va fi la un pas de face anumite dezvăluiri, asumându-și riscul de a fi judecată.

„Știți, mi-e frică tare că pentru ce o să spun acum, o să fiu foarte judecată!”, va spune Larisa.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Citește și: Dragostea plutește în aer în „Casa iubirii”! Robert o sărută pe Larisa! Cum reacționează concurenta

Și tot în Gala de duminică, Robert va fi deranjat de atitudinea schimbătoare adoptată de Patrick și de faptul că s-a arătat brusc interesat de Larisa. Tânărul îl va întreba pe noul lui rival de ce nu a încercat până acum să se apropie de Larisa pentru a o cunoaște mai bine și pentru a află dacă se potrivesc sau nu și dintr-odată și-a îndreptat atenția către ea, chiar în momentul în

care părea că se va lega o idilă între el și frumoasa blondină.

Citește și: Replici acide între Patrick și Virginia! „Tu nu ai spus că ești atrasă, îndrăgostită de mine” Ce a deranjat-o la culme pe Virginia