Robert Downey Jr, un actor pe chipul caruia nu se vede trecere timpului. Arata mai bine ACUM decat in TINERETE! FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:15

Robert Downey Jr. s-a nascut in Greenwich Village, New York pe data de 4 aprilie 1965 si este un cunoscut actor american.

Acesta este fiul regizorului Robert Downey Sr. si primul rol primit a fost intr-un film al tatalui sau, "Pound" (1970). La 20 de ani s-a alaturat showului "Saturday Night Live"(1985) pentru un sezon, dupa care a plecat la Hollywood. in 1987 a primit rolul principal in filmul "The Pick-up Artist". in acelasi an a jucat rolul unui dependent de droguri in "Less Than Zero".

In 1992 l-a interpretat pe Charlie Chaplin in filmul "Chaplin" rol pentru care a primit o nominalizare la Oscar pentru "Cel mai bun actor".
in 1997 a primit premiul "Golden Globe" pentru "Cel mai bun actor intr-un rol secundar" pentru interpretarea uni avocat in serialul "Ally McBeal". Apoi a mai jucat in filme ca "Kiss Kiss Bang Bang"(2005), "Zodiac"(2007), "Sherlock Holmes"(2009) precum si seria "Iron Man"(2008-2010). Intre 1996 si 2001 Robert Downey Jr. a fost arestat de mai multe ori, savârsind chiar si pedepse cu inchisoarea, probleme legate de consumul droguri.

 

De-a lungul timpului Robert a fost internat in mai multe clinici de dizintoxicare reusind sa renunte definitiv la droguri in 2003.

De asemenea si viata sa persoanala a fost afectata de consumul de droguri.

 

S-a casatorit prima data in 1992, cu canatareata Deborah Falconer si impreuna au un fiu, Indio Falconer. S-au despartit in anul 2001, iar divortul s-a finalizat abia in 2004. La un an dupa, in 2005 s-a casatorit cu producatoarea Susan Levin.

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

Cu

toate acestea putem spune ca timpul parca sta in loc pentru Robert Downey Jr. care arata mai bine odata cu trecerea timpului si ca sa va convingeti va invitam sa vedeti galeria foto de mai jos. 

 

Sursa: Wikipedia

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.