Robert Drilea, mesaj neașteptat după zvonurile despărțirii de Deea Maxer: „Singura”. Gestul prin care cei doi au dat de înțeles că s-ar fi separat

Autor: Diana Ghita

Robert Drilea a postat un mesaj care i-a pus pe toți pe gânduri

Sursa: Instagram Deea Maxer; Instagram Robert Andrei Drilea

În ultima perioadă, Robert Drilea și Deea Maxer au stârnit speculații în rândul oamenilor cu privire la o posibilă despărțire.

Deea Maxer și Robert Drilea nu au mai apărut împreună de ceva timp pe rețelele sociale, iar acțiunile lor recente au amplificat zvonurile conform cărora relația lor ar putea fi într-un impas.

Ce mesaj a postat Robert Drilea, după zvonurile despărțirii de Deea Maxer

Robert și Deea și-au șters fotografiile de cuplu de pe Instagram și au încetat să se mai urmărească reciproc pe platformă.

Aceste schimbări bruște au alimentat speculațiile că cei doi ar fi ales să meargă pe drumuri separate. În plus, mesajele cu subînțeles postate de amândoi au ridicat și mai multe semne de întrebare.

Unul dintre aceste mesaje, publicat recent de Robert Drilea pe pagina lui de Instagram, a atras atenția tuturor: „Singura persoană care ești destinat să devii este persoana care ai decis să fii”.

Acest citat ridică semne de întrebare și poate fi interpretat de mulți drept o reflectare a stării sale actuale de spirit. Respectivul mesaj sugerează că ar putea fi vorba despre o schimbare semnificativă în viața lui personală.

Citește și: Deea Maxer a ajuns la spital cu fiica ei. Maysa a fost supusă unei duble intervenții chirurgicale: „Aștept să o aducă în salon”

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Ar mai îmbrăca Oana Niculescu Mizil rochia de mireasă pentru a doua oară? „Sunt o femeie tânără, în putere, o femeie căreia îi place și viața.”

Ce declarații a făcut Deea Maxer despre relația ei cu Robert Drilea

În ciuda acestor indicii, nici Robert Drilea, nici Deea Maxer nu au făcut declarații oficiale cu privire la starea relației lor. Aceasta tăcere lasă loc interpretărilor, mai ales că, în trecut, artista a vorbit deschis despre planurile lor de viitor. Într-un interviu acordat cu ceva timp în urmă, bruneta mărturisea că ea și Robert discutaseră despre multe aspecte ale viitorului lor împreună, deși era încă devreme pentru a face planuri concrete, cum ar fi o eventuală căsătorie.

„Este devreme să vorbim despre detalii de genul acesta în mod public, însă, ca orice cuplu care se dedică relației, ca orice parteneri care își doresc un viitor împreună, iar amândoi ne dorim relații serioase, da, am vorbit despre multe legate de viitorul nostru, dar să vedem. Lăsăm timpul să decidă, avem abia cinci luni împreună, așa că este mult prea devreme să vorbim despre lucruri ca și o căsătorie" declara

Deea Maxer pentru spynews.ro.

Citește și: FOTO Robert Drilea a ales deja inelul? Deea Maxer este pregătită să devină mireasă, din nou: „La ce te uiți, iub?”

Până vor veni cu declarații care să clarifice situația lor actuală, mesajele cu subînțeles și dispariția fotografiilor de cuplu de pe paginile lor de social media lasă multe întrebări fără răspuns.

Întrebarea care persistă în mintea tuturor este dacă aceste schimbări sunt semnul unei despărțiri definitive sau doar o perioadă de reflecție asupra relației lor.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Robert Andrei Drilea (@robert.drilea)