Robert Drilea, mesaj pentru Deea Maxer la 7 luni de relație: „Te văd zilnic”

Author: Diana Ghita
Actualizat: 21 nov 2023, 10:45

Ce i-a transmis Robert Drilea Deei Maxer

Sursa: Instagram Deea Maxer

Deea Maxer, fosta soție a lui Dinu Maxer, formează un frumos cuplu împreună cu Robert Drilea, simțindu-se foarte împlinită alături de el.

Pentru o bună perioadă de timp, Deea Maxer și Robert Drilea nu au mai postat nimic împreună, ceea ce i-au făcut, inițial, pe internauți, să creadă că lucrurile nu merg prea bine între cei doi.

Deea Maxer și Robert Drilea au participat la un eveniment foarte important

După ce au apărut diverse speculații în privința lor, îndrăgostiții au luat atitudine în acest sens, așa că au început să publice, din nou, fotografii de cuplu, pentru a-i asigura pe fani că totul este bine între ei, fiind mai fericiți ca niciodată.

La începutul acestei luni, Robert Drilea i-a făcut Deei o frumoasă declarație de dragoste, spunându-i că este „Luna vieții lui”, iar de curând acesta  i-a fost alături femeii iubite la un eveniment foarte important din viața ei.

Deea Maxer este foarte implicată într-o afacere din domeniul frumuseții și al îngrijirii, iar recent firma a organizat o petrecere în cinstea tuturor celor care au avut o activitate intensă în campaniile organizației.

Citește și: ”Încă puțin și facem bradul” Deea Maxer și Robert Drilea, răsfăț la munte. În ce ipostază au fost surprinși cei doi îndrăgostiți

Ce i-a transmis Robert Drilea Deei Maxer

Printre invitații de onoare s-a aflat și cântăreața, care a fost însoțită de Robert la marele eveniment. Acesta s-a arătat foarte bucuros pentru realizările ei, transmițându-i niște mesaje cu adevărat emoționante pe Instagram.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„Lumea are nevoie de femei puternice ca tine. Femei care vor ridica și vor inspira alte femei și bărbați, care vor iubi și vor fi iubite, care trăiesc cu curaj, fiind atât de tandre și de feroce.

Te văd zilnic în ipostaza de mamă, iubită, profesionistă, prietenă și de fiecare dată mă surprinzi mai mult.”,

a scris iubitul Deei pe InstaStory, unde a atașat mai multe fotografii care surprind câteva dintre momentele deosebite petrecute împreună.

De asemenea, Robert Drilea i-a transmis vedetei că este foarte mândru că are o femeie așa ca Deea Maxer lângă el, simțindu-se foarte împlinit în relația armonioasă pe care o au.

„Toate cuvintele din lume nu pot exprima cât de fericit și liniștit sunt alături de tine.

Te iubesc și sunt mândru de tine, Deea!”, i-a mai transmis bărbatul iubit printr-o postare pe pagina personală de Instagram.

Robert i-a scris aceste rânduri femeii iubite în descrierea unui filmuleț de la evenimentul la care au participat. În clip se pot observa niște gesturi foarte tandre între cei doi, sărutându-se, strângându-se puternic în brațe și radiind de bucurie.

 
 
 
 
 
Vezi
această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Robert Andrei Drilea (@robert.drilea)

Citește și: Deea Maxer, despărțire de Robert Drilea? Mesajul pe care l-a șters imediat după publicare