Robert este noul concurent din Casa Iubirii. Tânărul a dezvăluit pentru ce fată a venit, de fapt, la casting. Deși este într-o relație, nu-și pierde speranța: ”Mie îmi plac brunetele, iubesc blondele și sunt îndrăgostit de roșcate”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 25 iul 2022, 19:03

Robert este noul concurent din Casa Iubirii. Tânărul a dezvăluit pentru ce fată a venit, de fapt, la casting. Deși este într-o relație, nu-și pierde speranța: ”Mie îmi plac brunetele, iubesc blondele și sunt îndrăgostit de

Sursa: Captură KANAL D

Fetele au făcut cunoștință cu Robert, noul concurent din Casa Iubirii. Cu ce gânduri a intrat în casă?

Robert are 23 de ani și a venit la Casa Iubirii pentru a întâlni iubirea adevărată. Proaspăt absolvent al facultății de Psihologie, concurentul s-a oferit să-i dea mai multe sfaturi Alexandrei despre facultatea pe care și ea ar vrea să o urmeze.

Cine este fata pentru care Robert a mers la casting 

Ultima relație a lui Robert s-a încheiat în urmă cu doi ani, de atunci tânărul speră să-și întâlnească sufletul pereche și poate o va face chiar în Casa Iubirii.

Tânărul a dezvăluit că vrea să cunoască toate fetele, însă, Larisa l-a întrebat dacă este dispus să le cunoască și pe cele din cuplu.

”Vreau să vă cunosc pe toate, nu am venit special pentru una...le-am și spus băieților, nu mă bag...nu-mi place să mă bag în cunoaștere, în relațiile altora, că nici mie nu-mi place să se bage altcineva”, a

spus Robert.

Citeste si: Cum l-a umilit Bianca de la Casa Iubirii pe Adrian după eliminare. Ce mesaj a postat frumoasa concurenta la câteva ore după plecarea fostului ei iubit din reality-show

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Robert a recunoscut că a înșelat pentru a plăti cu aceeași monedă.

Concurentul se declară răzbunător.

Fata potrivită pentru Robert trebuie să fie înțelegătoare, cu planuri de viitor, calmă și să știe cum să-și împartă fiecare timpul, pentru a nu interveni discuții.

”Am ajuns la o vorbă. Nu se pupă cu roșcata, dar mie îmi plac brunetele, iubesc blondele și sunt îndrăgostit de roșcate”, a spus Robert.

Robert a dezvăluit că atunci când a venit la casting a făcut-o pentru Maria, însă când a văzut că este în cunoaștere cu George și-a luat gândul. Acesta este de părere că Maria este cea mai liniștită dintre fete și nu se baga în discuțiile care nu o privesc pe ea.

Citeste si: Nicoleta se află în fața unei decizii care i-ar putea ruina relația cu Sorin. Va accepta tânăra să-și supună iubitul la testul rezistenței: ”Cu lucrurile astea poate o să ne întâlnim și în afara casei”