Robert, fostul concurent din „Casa iubirii”, hotărât să-și pună pirostriile: „La anul fac nuntă”. Mihaela va fi viitoarea lui soție?

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 22 ian 2024, 15:48

Cu cine se va însura Robert

Sursa: Instagram Robert; Kanal D

La scurt timp după ce sezonul 2 din „Casa iubirii” a luat sfârșit, Robert a venit cu un anunț surprinzător pentru fanii lui din mediul online.

Robert, unul dintre concurenții sezonului 2 al show-ului „Casa iubirii”, are planuri mari pentru viitor, părând că și-a calculat foarte bine fiecare pas.

Robert a făcut un anunț surprinzător

Fostul concurent le-a mărturisit fanilor din mediul online că nu mai vrea să stea degeaba, fiind hotărât să facă niște pași foarte mari în viitorul apropiat, care îi vor schimba radical viața.

Prin intermediul unui live, acesta a spus că nu mai vrea să fie singur și că țelul lui este, în continuare, cel pentru care intrase în „Casa iubirii”, și anume să-și găsească jumătatea, căci la anul ar vrea să se însoare.

Ba mai mult, căsătoria nu este singurul lui gând, ci și întemeierea unei familii, întrucât își dorește foarte mult un copil. 

„Peste 2-3 luni să-mi fac gagică, grăbiți-vă că nu mai stau mult și la anul fac nuntă.(...) Botezul peste 2 ani, că la anul o să vină și eu socoteam așa că prin vară o să vină, iulie-august, eu o iubesc, în aprilie-mai apare”,  a spus Robert în cadrul live-ului.

Faptul că tânărul a planificat la fix aceste lucruri le-a dat de gândit internauților, întrucât, după părerea lor, acesta nu are cum să calculeze, cu exactitate, astfel de evenimente fără să aibă, deja, o relație stabilă cu cineva.

Citește și: Casa iubirii: „Țip cum vreau la tine”. Bianca pune tunurile pe Robert pe ultima sută de metri! Ce a scos-o din sărite pe concurentă

Despre cine se crede că va fi mireasa lui Robert

Având în vedere că, în cadrul emisiunii matrimoniale, Robert a format un frumos cuplu cu Mihaela, cei din online se gândesc că aceasta ar putea fi viitoarea soție de care a vorbit pe live fostul concurent.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Deși, din cauza unor certuri, cei doi se despărțiseră, pe finalul sezonului 2 tânărul părea să revină la vechile sentimente pentru Mihaela, mărturisind, în mai multe rânduri, că a iubit-o cu adevărat și că ține în continuare la ea.

De asemenea, acesta a făcut și diverse gesturi prin care i-a demonstrat concurentei că dragostea lui pentru ea încă nu s-a stins.

Toate aceste lucruri întăresc presupozițiile conform cărora Robert ar fi continuat relația cu tânăra, urmăritorii fiind convinși că: „E vorba de Mihaela”.

Citește și: Mihaela și Sorin Rus, împreună după finala sezonului 2 al emisiunii ”Casa iubirii”: ”Abia aștept să-i împărțim”

Însă, după Marea Finală, fostul concurent a declarat că nu a mai continuat relația cu Mihaela. Deși țin, în continuare, unul la celălalt pentru experiența trăită împreună în competiție, cei doi sunt de părere că au multe incompatibilități.

„E mult spus că mă iubește, consider că ține la mine, așa cum țin și eu la ea ca persoană, este o persoană frumoasă, a dovedit asta în acest an și îi urez mult succes și noroc că merită.

(...) Eu susțin cuvintele pe care le-a zis ea, că nu suntem atât de compatibili. Am avut două încercări în casă, n-au funcționat, nu cred că mai are rostul”,  a mărturisit Robert, imediat după finală, conform wowbiz.ro.