Robert fuge să vadă ce a pățit Mihaela, în casa fetelor: ”Nu mai plânge, te rog” Ce o neliniștește pe concurentă

Author: Madalina Maftei

Mihaela trece prin momente dureroase în Casa Iubirii. Robert îi sare imediat în ajutor iubitei sale. Cu ce probleme se confruntă concurenta?

Mihaela trece prin momente dificile în Casa Iubirii. Robert nu suportă să-și vadă iubita neputincioasă și fuge în casa fetelor pentru a fi alături de ea. În același timp, concurentele discută despre stările Mihaelei, se pare că, după cum a concluzionat Patrick, aceasta se simte singură, căci fetele, în ultimul timp, o ignoră. Patricia susține că mereu o întreabă cum se simte, însă, Patrick crede că și modul în care fetele o abordează este important.

Cu ce probleme se confruntă Mihaela?

Mihaela nu trece prin cea mai bună perioadă a ei, concurenta a izbucnit în lacrimi în Casa Iubirii și susține că nu se simte bine, deși încearcă să pară ok. Robert îi este alături și încearcă să o scoată din starea în care se află și discută cu ea.

Citește și: Mihaela izbucnește în lacrimi, iar fetele consideră că sunt învinovățite fără motiv: „Să nu spună ceva ce nu este adevărat”. Patrick încearcă să le convingă pe concurente că Robert are și el aceleași reacții

Robert: De ce plângi? 

Mihaela: Nu mă simt prea bine. Mă simt rău.

Robert: Nu plânge. 

Mihaela: Am încercat să par ok, dar nu sunt bine.

Robert: Ce s-a întâmplat? S-a întâmplat ceva?

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Mihaela: Nu e din cauza fetelor, nici gând.

Robert: Nu?

Mihaela: Nu! Nu mă simt bine.

Între timp, Patrick și Radu au o discuție cu fetele, subiectul fiind Mihaela și stările cu care aceasta se confruntă. 

Bianca: Voia să discute ceva cu Mihaela, de ieri.

Lorena: Și cu Robert, dar din respect pentru faptul că ea nu se simte ok nu voi deschide discuția.

Radu este de părere că starea Mihaelei survine de ieri, de când în casă au avut loc niște discuții un pic mai dure, semn că este afectată. Patrick are altă părere, el crede că fetele din casă au și ele partea lor de vină.

Citește și: ”Ți-a plăcut pe canapea și vrei să continui pe canapea?” Bianca a atacat-o pe Cristina, după ce aceasta l-a pipăit pe Laurențiu, în camera roșie. Nu ratați o nouă ediție, miercuri, 14 iunie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D