Robert, gest romantic pentru Giuly în camera roșie! „Ești o femeie cu un potențial mare”. Ce surpriză i-a făcut acesta tinerei

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 14 feb 2024, 20:22

Ce au discutat Robert și Giuly în camera roșie

Sursa: Captură KANAL D

Robert și-a dorit să o cunoască pe Giuly, concurenta care a intrat de curând în „Casa iubirii”, așa că a invitat-o în camera roșie.

Odată intrată în emisiunea matrimonială „Casa iubirii”, Giuly a atras atenția mai multor băieți, printre care se numără și Robert, care și-a făcut curaj să o cheme în camera roșie, cu scopul de a se cunoaște mai bine unul pe celălalt.

Robert a invitat-o pe Giuly în camera roșie

Giuly i-a stârnit interesul lui Robert imediat cum s-a prezentat în fața tuturor concurenților, așa că tânărul nu a mai ezitat și, imediat după ce a încheiat cunoașterea cu Larisa, a invitat-o pe noua-venită la o discuție între

patru ochi.

„Te-am chemat în camera roșie pentru că mi-a plăcut cum te-ai prezentat la noi, chiar dacă ai fost copleșită de emoții. Aș vrea să știu mult mai multe despre tine deoarece pe mine mă interesează foarte mult cum gândește o femeie și cum este ea. Dar din punct de vedere fizic îmi placi”,  i-a spus Robert lui Giuly.

Citește și: Cum arăta Giuly de la ”Casa iubirii” în urmă cu nouă ani. Vezi cât de provocatoare este tânăra în costum de baie

Totuși, pe concurent nu l-au atras numai trăsăturile fizice ale tinerei, ci și modul în care s-a caracterizat când a venit în „Casa iubirii”: „ Mi-a plăcut faptul că ai zis că ai avut o relație serioasă, timp de 10 ani, denotă că ești o femeie serioasă. Ai spus că ești credincioasă și ai spus mai multe care m-au interesat”.

Văzând că Robert a fost atent la discursul ei, reușind să-și creeze o impresie corectă despre ea, la rândul ei, Giuly și-a dorit să-l cunoască pe tânăr, așa că l-a rugat să-i spună câteva

lucruri despre el, iar acesta a răspuns: „Eu mă consider un băiat serios, care știu ce vreau, nu vreau să mă joc cu fetele”. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Ce gest a făcut Robert pentru Giuly

Mai apoi, concurenta l-a întrebat: „Îți dorești să-ți faci o familie în curând sau peste câțiva ani?”.

Robert a fost sincer cu Giuly, mărturisindu-i că vrea să-și întemeieze o familie cât mai repede: „ Bineînțeles că îmi doresc, dar nu te gândi că mai vreau să stau până la 30 de ani. Dacă lucrurile funcționează foarte bine, de ce nu? Dar trebuie să simt că e femeia potrivită”.

După ce au discutat pe îndelete, concurenta a rămas cu adevărat impresionată de faptul că Robert a fost deschis față de ea și că i-a vorbit foarte frumos: „Îmi place cum vorbești”.

Citește și: „M-aș fi simțit ca și cum Robert e soțul meu și sunt cu amândoi”. Patrick și Robert se luptă pentru inima Larisei

Însă, tânărul nu a urmărit să o impresioneze doar prin cuvinte pe Giuly, ci și prin fapte, dăruindu-i un frumos buchet de flori. Ulterior, fata s-a arătat plăcut surprinsă de gestul concurentului.

„M-ai lăsat fără cuvinte, nu mă așteptam, mulțumesc mult!”,  a

spus tânăra.

Înainte de a se despărți, Robert i-a spus lui Giuly: „Sper să-ți placă și să te deschizi un pic mai mult, pentru că ești o femeie cu un potențial mare”.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?