Robert Negoiță, despre banii câștigați din afacerile ilegale: „Câți bani învârt eu? Zero!”

Autor: Diana Ghita

Ce spune Robert Negoiță despre afacerile lui

Sursa: Captură KANAL D

Primarul sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoiță, a fost invitat în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la Kanal D.

La interviul-maraton din cadrul show-ului „40 de întrebări cu Denise Rifai”, politicianul Robert Negoiță a vorbit despre informațiile apărute în spațiul public vizavi de afacerile ilegale pe care le-ar avea.

Robert Negoiță ar fi fost implicat în afaceri ilegale

Conform unei anchete derulate de Rise Project, Robert Negoiță și fratele său, Ionuț Negoiță, ar face parte din centrul de comandă al unei rețele de companii offshore, care derulează afaceri pe teritoriul României, fără să achite taxele și impozitele aferente.

„Offshore-urile au fost integrate într-o rețea de firme românești, care a beneficiat de fonduri publice de la primăria condusă de Negoiță”,  transmite sursa citată.

Citește și: Ce afaceri are Robert Negoiță: În ultima sa declarație de avere se preciza că are o datorie uriaşă, de 54 milioane euro, către ANAF

Ba mai mult, în 2016, primarul sectorului 3 a fost cercetat de către procurorii români în vederea săvârșirii infracțiunii de evaziune fiscală.

Având în vedere toate aceste aspecte, Denise Rifai i-a pus lui Robert Negoiță întrebarea cu numărul 18: „Câți bani învârtiți în paradisuri fiscale?”.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Ce a răspuns Robert Negoiță la întrebarea 18

Invitatul a negat totul, spunând că nu are niciun profit din așa ceva pentru că niciodată nu a fost implicat în astfel de activități.

„Niciun leu. Eu n-am avut niciodată firme în afara țării. Se filmează, credeți-mă, n-o să întâlniți vreodată vreo declarație de a mea în fals, vreodată în lumea asta.

Eu, Robert Negoiță, nu am avut de a face cu așa ceva vreodată în această viață”,  a motivat politicianul.

Citește și: De ce a divorțat Robert Negoiță de Sorina Docuz? Fost Miss Buzău rămâne una dintre protejatele primajului Sectorului 3

De asemenea, acesta declară că tot ce a făcut, a făcut în mod legal și asumat. Ba mai mult, Robert Negoiță dezvăluie că nu a avut vreodată o societate deschisă, iar tot ce a făcut a fost sub propriul nume, fără a-și deschide firme-fantomă și fără a se implica în

afaceri dubioase.

„N-am ce să comentez mai mult, în rest poate spune oricine, orice, nu am avut de a face așa ceva. Eu am avut totul asumat, mai mult decât atât, nici măcar societate n-am avut.(...) Care-i legătura cu offshore-ul? Eu, Robert Negoiță, sunt persoană fizică, nu sunt offshore. Câți bani învârt eu? Zero!”,  a explicat primarul sectorului 3, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.