Robert Pattinson si Kristen Stewart, surprinsi sarutandu-se cu foc la Cannes FOTO si VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 oct 2020, 17:35

Robert Pattinson si Kristen Stewart nu au confirmat niciodata ca ar aveao relatie de dragoste, insa este evident ca cele doua staruri din Twilight se intalnesc de ceva ani.

Rob a fost prins mangaind-o, sarutand-o cu foc si imbratisand-o pe Kristen la petrecerea de dupa premiera filmului « On the Road » la Festivalul de Film International de la Cannes.

In fotografiile surprinse, Rob, car ebea o bere, se apropie de iubita lui, soptindu-i dulcegarii la ureche. La un moment dat, Rob o saruta pe frunte.

Kristen a vorbit deschis despre zvonurile ca ea si Robert sunt logoditi, spunand intr-un interviu pentru Elle: Toata lumea vrea sa stie.
Toata lumea stie deja, e ridicol.

Poate ca nu vor pasi prea curand in fata altarului, insa cei doi sunt cu siguranta indragostiti. Cel mai frumos lucru e cand o femeie iti spune ca te iubeste, a marturisit Rob pentru publicatia Vanity Fair din Italia.



 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.