„Robert poate vrea să se răzbune”. Lorena face dezvăluiri în premieră despre Catinca și Robert! Care este, de fapt, adevărul despre apropierea bruscă dintre cei doi concurenți din „Casa iubirii”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 07 nov 2023, 14:59

Lorena, fosta concurentă din „Casa iubirii”, a făcut declarații în exclusivitate despre apropierea bruscă dintre Catinca și Robert.

Lorena este o fostă concurentă importantă din „Casa iubirii” și a fost eliminată din competiție chiar de curând, respectiv duminică. A format un cuplu cu Laurențiu în emisiune și a avut multe conflicte cu colegii de-a lungul șederii ei în Casă.

Lorena face dezvăluiri în premieră despre Catinca și Robert

Un subiect foarte controversat care stă în picioare și în ziua de astăzi în „Casa iubirii” este apropierea dintre Robert și Catinca. Robert a avut o relație cu Mihaela o perioadă de timp, dar au decis

să se despartă definitiv. De atunci, nu mai există loc de „bună” între ei și, pe deasupra, Robert s-a apropiat brusc de Catinca, cea care i-a fost bună prietenă Mihaelei atunci când a pășit în competiție.

Citește și: Robert, încă o lovitură cruntă pentru Mihaela! „Stă cu piciorul pe el!” Aflați ce va spune concurenta și ce reacții se vor stârni în Casa iubirii, marți, 7 noiembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Invitată la emisiunea „Culisele iubirii” de pe canalul de YouTube WOWnews, Lorena și-a dat cu părerea sincer despre apropierea dintre Robert și Catinca, dezvăluind că i se pare ceva putred la mijloc, dat fiind faptul că, până la acest moment, nu a existat niciun fel de conexiune între ei doi.

„Nu știu cât de real, să spunem, poate să fie, este strict părerea mea acum.

Faptul că eu nu am văzut niciun interes din partea lui Robert sau din partea Catincăi până în momentul respectiv mă face să cred, un pic, că a fost ceva forțat, să spun așa. Nu vreau să vorbesc mai mult despre asta, dar nu au fost acțiuni care să mă facă să cred că ei s-au plăcut de la început, așa cum a declarat Catinca și cum a declarat și el”, a spus Lorena.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Adevărul despre apropierea dintre Robert și Catinca

Lorena a dezvăluit și că a vorbit cu Mihaela despre această apropiere dintre Robert și Catinca și că, la rândul ei, nu crede că fostul partener și colega ei se plac cu adevărat. De asemenea, se pare că Mihaela a fost profund rănită de faptul că, dintre toate fetele, Catinca a fost cea care s-a îndreptat spre Robert, bărbatul în care Mihaela a investit foarte multe sentimente.

Citește și: Geani, primele declarații după ce a fost eliminat din Casa iubirii! „Sunt supărat pe mine că am părăsit competiția prea devreme!” Iată care este marele lui regret

„Nici ea nu crede în apropierea asta și a durut-o foarte mult faptul că a fost Catinca cea care s-a apropiat de Robert. Dacă ar fi fost altă fată sau o fată nouă, să spunem, dacă ar fi intrat o fată nouă, pentru ea ar fi fost mai ușor.

Dar având în vedere că ele chiar la început când a intrat Catinca în emisiune ele au fost destul de apropiate, ieșeau împreună, aveau planuri împreună, a fost greu pentru ea să vadă că chiar ea, Catinca, se apropie de Robert”, a dezvăluit Lorena.

Mulți oameni cred că Robert a decis să se apropie din ce în ce mai mult de Catinca pentru a-i face în ciudă Mihaelei. Lorena a declarat că nu știe ce planuri are Robert, dar nu exclude posibilitatea dorinței de răzbunare.

„Nu cred că e vorba de a o face geloasă, cel puțin din partea Catincăi, Robert poate vrea să se răzbune, chiar nu știu, dar știu că au avut de foarte multe ori jocul ăsta, tu îmi faci mie ceva și eu mă întorc și îți fac ție rău.

Catinca nu știu ce interese are față de Robert, dar faptul că ea a făcut la date cadou tricoul cu românași și ea purta un tricou cu românași și având în vedere că, la început, chiar nu-l susținea deloc și nu-i înțelegea acțiunile lui Robert mă face un pic să cred că poate a făcut-o și ca să aibă mai multă susținere, chiar nu știu”, a mărturisit Lorena.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.