Robert, reacție fără precedent la adresa lui Radu! „Hoțul strigă hoțul!” Concurentul va spune tot ceea ce crede despre relația dintre el și Cristina! Aflați ce dispută se va stârni în Casa iubirii, marți, 11 iulie, de la 10:00 și 16:30

Author: Ana Filip
Actualizat: 10 iul 2023, 21:46
Foto(4)

Robert va răbufni la adresa lui Radu, după ce va afla că el și Cristina s-au împăcat! Concurentul va încerca să demonstreze că Radu a pus la cale un adevărat scenariu de împăcare în care s-ar fi folosit de Alexandru! Aflați cum va reacționa Mihaela și ce se va întâmpla în Casa iubirii! „Eu l-am rugat de multe ori să termine cu comportamentul ăsta pentru că îmi face și mie rău!”

Cel de-al doilea sezon al emisiunii Casa iubirii surprinde în continuare telespectatorii cu noi momente de pomina, întâlniri romantice desfășurate în camera roșie sau în afara platourilor de filmare, dar și tensiuni aprige și răsturnări uluitoare de situație, care de cele mai multe ori generează mari dificultăți concurenților aflați într-o relație sau în curs de a forma un cuplu în cadrul show-ului.

Robert, reacție fără precedent la adresa lui Radu! Concurentul va răbufni și va spune tot ceea ce crede despre relația dintre el și Cristina

În ediția de marți, 11 iulie, în Casa iubirii vă pluti o atmosferă romantică deoarece Radu și Cristina se vor împacă oficial și își vor declara din nou iubirea în fața tuturor. Concurentul îi va oferi un buchet de trandafiri roșii, ca simbol al iubirii lor și o va îmbrățișa cu tandrețe, copleșind-o cu multe sărutări pătimașe. Însă nu toți concurenții vor privi cu ochi buni împăcarea dintre Radu și Cristina.

Cel mai înverșunat a fost Robert, care nu s-a putut abține și a încercat să dezvăluie în fata tuturor faptul că Radu s-ar fi folosit de Alexandru pentru a se reapropia de Cristina. Pus într-o situație delicata, Radu va încerca la rândul lui sa vina cu explicații si argumente in apărarea lui. 

În cele din urma, se va declanșa o dispută aprigă între Radu, Cristina și Alexandru, pe de o parte, și Robert pe de alta parte.

Cea care va fi afectata de tensiunile iscate în Casa iubirii vă fi Mihaela, partenera lui Robert, care va izbucni în lacrimi și îi va spune acestuia să înceteze cu observațiile răutăcioase la adresa lui Radu.

Robert: Radu a ieșit cu el în oraș și i-a zis să îndrepte spre tine că tu meriți un băiat așa bun că el, că el are de gând să plece și a venit aici cu buchetul de flori pentru că l-a îndrumat să se îndrepte spre tine și după aia nu mă stau așa...

că să fie motivul vostru de împăcare! Spune adevărul!

Alexandru: Stai că nu înțeleg!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Cristina: Alexandru, tu mi-ai adus florile pentru că te-ai ambiționat!

Robert: După aia îmi zice mie că eu și Mihaela suntem falși, vai viață ta! Hotul striga hotul!(...)

N-avem ce să vorbim!

Mihaela: Eu l-am rugat de multe ori să termine cu comportamentul asta pentru că îmi face și mie rău!

Robert: Nu te înțeleg! De ce plângi?

Mihaela: De ce plâng!? Din cauza ta! Mai și întrebi!

Citește și: Radu, hotărât să lupte pentru Cristina! Iată ce și-au spus cei doi concurenți intre patru ochi și de decizie neașteptată au luat în privința relației lor

Citește și: "Robert este îndrăgostit de Bianca!" Tensiuni aprige în Casa iubirii! Mihaela a răbufnit: "O să suferi!"