Robert și Giuly au avut primul sărut la date? Cei doi îndrăgostiți au creat un mare mister în „Casa iubirii”

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 14 mar 2024, 20:45

S-au sărutat Robert și Giuly?

Sursa: Captură YouTube Kanal D

În a doua parte a ediției de astăzi din show-ul „Casa iubirii” au fost prezentate niște imagini incendiare de la date-ul dintre Giuly și Robert, în care au dat de înțeles că s-ar fi sărutat.

Giuly și Robert par să se apropie din ce în ce mai mult și să-și dea frâu liber sentimentelor. Acest lucru l-au dovedit chiar la întâlnirea lor recentă, unde au petrecut niște momente cu adevărat romantice.

Cum a decurs întâlnirea dintre Giuly și Robert

De curând, Giuly și Robert au trimiși la un date, iar în ediția de astăzi a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii” au fost difuzate câteva secvențe din întâlnirea celor doi concurenți, care i-au pus pe jar pe colegii lor.

„Vreau să tragem cu ochiul la un material, e un material foarte scurt, dar foarte drăguț.(...) Nu mai e mult și o să-l vedem în întregime, dar, până îl vedem în întregime, hai să tragem un pic cu ochiul”, a spus prezentatoarea, Andreea Mantea, înainte de a porni videoclipul cu cei doi îndrăgostiți.

Ulterior, au apărut câteva fragmente cu Giuly și Robert, în care se poate observa că, deși au fost trimiși la un date în natură, unde s-au plimbat cu ATV-ul, au avut parte de niște momente foarte tandre.

Ba mai mult, tinerii au dat de înțeles că au avut parte de primul lor sărut la această întâlnire, însă, în același timp, au transformat totul într-un mare mister.

Citește și: Se dau lupte grele pentru Giuly de la ”Casa iubirii”. Ce crede Robert despre intențiile lui Patrick: „Dacă aș face doi pași înapoi”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Când se va afla dacă Giuly și Robert s-au sărutat

În respectivele imagini, cei doi și-au acoperit fețele cu gluga de la geaca lui Giuly în momentul în care s-au strâns în brațe și și-au apropiat buzele. Așadar, nimeni nu poate desluși, cu exactitate, ce s-a întâmplat între ei.

Prin acest gest, îndrăgostiții i-au făcut foarte curioși pe colegii din „Casa iubirii”, care, după difuzarea materialului, i-au întrebat: „V-ați sărutat?!”.

Citește și: La mulți ani, Robert! Fetele din Casa iubirii i-au pregătit concurentului o mare surpriză de ziua lui! Iată cum l-a întâmpinat Giuly

Înainte ca Giuly și Robert să dea un răspuns, Andreea Mantea le-a luat-o pe dinainte și a amplificat suspansul. Aceasta le-a spus concurenților că vor afla în momentul în care va apărea întreaga filmare de la date-ul celor doi: „O să vedeți! Dezvoltăm mâine”.

Însă, faptul că Robert a spus, în clip, că el și Giuly nu pot să fie falși dă de înțeles că sărutul dintre ei chiar s-a întâmplat, ci nu a fost o prefăcătorie care să-i inducă în eroare pe ceilalți concurenți. De asemenea, același lucru îl denotă emoția cu care cei doi au privit imaginile de la întâlnire.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?