Robert și Giuly, date neașteptat la hotel! Concurentul și-a vizitat iubita pentru a afla cum se simte! „Am niște emoții de nu mai pot!”

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 29 iul 2024, 21:18
video Foto(4)

Robert și Giuly, momente romantice! Cei doi concurenți au avut parte de clipe memorabile! Iată ce mărturisiri uluitoare și-au făcut cei doi îndrăgostiți!

Cel de-al treilea sezon al emisiunii Casa iubiri aduce în continuare în atenția telespectatorilor noi momente de senzație, întâlniri romantice, concurenți din ce în ce mai dornici să își caute jumătatea, dar și multe controverse și răsturnări neașteptate de situație. În ediția de sâmbătă, Robert a primit aprobarea producției de a-și vizită iubita la hotel pentru câteva ore prețioase, deoarece această nu se simțea prea bine. Întâlnirea celor doi concurenți a fost plină de emoțîi și de bucurie.

Robert și Giuly, momente romantice

Vizibil emoționat, Robert i-a cumpărat iubitei sale un buchet mare de flori și ceaiul ei preferat și a mers într-un suflet la hotelul la care este cazată Giuly. Uluită de apariția iubitului ei, tânăra l-a primit cu brațele deschise și brusc starea ei spirit s-a îmbunătățit deoarece a fost extrem de fericită să petreacă împreună câteva ore.

Citește și: Robert și Giuly de la „Casa iubirii” s-au afișat într-o ipostază incendiară! Fotografia care i-a pus pe fani pe jar

Robert: Oare ce face? Eu nu știu ce se petrece, parcă nu m-am întâlnit cu ea de nu știu când! Am niște emoții... Iubita, nu mă mai ține aici că am niște emoții de nu mai pot!

Giuly: Nu cred! Ai venit la mine! Nu vreau să plâng!

Robert: Ce dor mi-a fost de tine! Cum ești dragă mea?

Giuly: Dar de ce nu m-ai anunțat?

Robert: Nu știu... am emoții!

Giuly: Ce surpriză mi-ai făcut iubitul meu! Parcă mi-a trecut toată durerea!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Robert și Giuly, date neașteptat la hotel

Cei doi concurenți au profitat de ocazia revederii și au discutat despre cele petrecute recent. Robert i-a mărturisit iubitei sale că a cerut producției să o poată vizita după filmări, însă Andreea Mantea l-a anunțat că poate să meargă chiar în timpul filmărilor să o vadă pe Giuly și să îi aline starea.

Citește și: Cine este favoritul săptămânii în „Casa Iubirii”! Fetele aplaudă puternic când află cine a câștigat: „Am știut..”

Giuly: Uite vezi ce face dragostea, vindecă!

Robert: Ești mai bine? V-am spus eu că se va simți mai bine după ce ajung eu!

Giuly: Aici sunt toate florile pe care mi le-ai luat tu!

Robert: Pe toate le-ai păstrat dragă mea?

Giuly: Ce bine că nu mai sunt singură și că se ocupă cineva de mine! Sunt atât de recunoscătoare iubitul meu, că te am! Nici nu-mi vine să cred!

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.