Robert și Giuly, date plin de adrenalină și distracție! Concurenta i-a făcut o frumoasă declarație de dragoste tânărului: "Te iubesc!" Iată cum au petrecut cei doi îndrăgostiți clipe de neuitat

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 07 iun 2024, 18:02

O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” a avut loc vineri, 7 iunie, la Kanal D. Iată cum a decurs întâlnirea dintre Robert și Giuly.

Telespectatorii emisiunii Casa iubirii au avut parte de o ediție de-a dreptul incendiară vineri, 7 iunie. Robert și Giuly  au avut parte de o întâlnire de neuitat la munte. Iată cum a decurs date-ul celor doi concurenți.

Citește și: Larisa este însărcinată! Fosta concurentă de la Casa iubirii s-a afișat cu burtica de gravidă

Cum a decurs date-ul dintre Robert și Giuly

Drumul celor doi concurenți către munte a fost pavat cu multe clipe romantice. Robert și Giuly s-au îmbrățișat, sărutat și s-au bucurat de fiecare moment petrecut împreună. Mai mult, cei doi au vorbit cu tatăl lui Giuly, care s-a bucurat enorm să-i revadă împreună.

În prima parte a date-ului, Robert și Giuly au trăit momente pline de adrenalină și distracție într-un parc de aventură.

Cei doi concurenți din Casa iubirii s-au bucurat de o vreme superbă și și-au mărturisit iubirea unul față de celălalt încontinuu.

Odată ajunși la cazare, Giuly și Robert au rămas fascinați și s-au bucurat de fiecare activitate împreună. 

Robert: "Ce frumos e aici!"

Giuly: "Wow, ce frumos! Cameră regală aici!"

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Cei doi concurenți au avut parte de o cazare superbă, dar și de o cină romantică, unde Giuly i-a făcut mai multe declarații de dragoste lui Robert.

Giuly: "Îmi place de tine fix așa, exact așa cum ești. Ești floarea mea de soare. Consider că atunci când iubirea este matură, crește din ce în ce mai mult, sentimentele se dezvoltă.(...)

Voiam să-ți spun că suntem pe aceeași lungime de undă și cum tu te îndrăgostești de mine în fiecare zi, și eu mă îndrăgostesc de tine în fiecare zi tot mai mult."

Robert: "Ești diferită de orice femeie, din punctul meu de vedere. Ai tu ceva al tău, ai mici detalii care fac diferența și mie îmi plac, zâmbetul, vorbele tale."

Giuly: "Ești foarte frumos! Asta nu ți-am mai spus, pentru că de când am intrat în casă am spus că m-am îndrăgostit din alte puncte de vedere de tine. Tu mă încălzești, îmi aduci zâmbet, îmi dai căldură și te iub... te plac. Te iubesc așa cum ești!"

Citește și: Cine este iubitul Larisei de la „Casa iubirii”! Îl cheamă Alex Cristian și este foarte fericit că va deveni tată

Pentru a vedea cum a decurs toată întâlnirea dintre Robert și Giuly, urmăriți materialul video de mai jos.