Robert și Giuly de la „Casa iubirii” s-au afișat într-o ipostază incendiară! Fotografia care i-a pus pe fani pe jar

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 27 iun 2024, 10:16

Robert și Giuly

Sursa: Instagram Zagrai Robert

Robert și Giuly, doi dintre cei mai apreciați concurenți din „Casa iubirii”, s-au afișat într-o ipostază care a pus fanii pe jar!

Robert și Giuly sunt doi dintre concurenții sezonului 3 „ Casa iubirii ” de la Kanal D, emisiune prezentată de Andreea Mantea, și formează probabil cel mai puternic cuplu din competiție. Cei doi au reușit să se facă plăcuți atât datorită caracterului de care au dat dovadă, cât și de chimia pe care au arătat-o de atâtea ori.

Robert și Giuly de la „Casa iubirii” s-au afișat într-o ipostază incendiară

Nu mai este un secret că Robert și Giuly se iubesc foarte mult și sunt iubiți, la rândul lor, de fani. De fiecare dată când frumosul cuplu apare împreună, comentariile de laudă încep să curgă.

Citește și: Gagea își va ieși din minți: „Te-am denigrat și faci de astea cu mine?” Aflați cum va reacționa Alexandra și ce se va întâmpla în Casa iubirii, joi, 27 iunie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Este și cazul ultimei fotografii postate de Robert pe contul său personal de Instagram, acolo unde a apărut alături de Giuly la piscină, într-o ipostază incendiară și romantică! Se poate observa cu ochiul liber că Robert și Giuly sunt compatibili atât pe plan mental, cât și pe plan fizic, căci cei doi concurenți au un fizic de milioane.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

În urma fotografiei postate de Robert cu iubita lui, fanii au reacționat imediat și au lăsat numai cuvinte frumoase la adresa lor. Mulți dintre ei spun că cei doi concurenți formează un cuplu deosebit, care arată mereu doar iubire adevărată și nu au secrete unul față de celălalt sau față de publicul care-i susține.

Citește și: Larisa s-a afișat din nou cu burtica de gravidă! Fosta concurentă de la „Casa iubirii” va naște în scurt timp

„Frumoșilor! Sunteți un cuplu deosebit de plăcut și singurii din această emisiune de care se poate spune AȘA DA. Dumnezeu să vă binecuvinteze!”, „Doi oameni frumoși cu multă bunătate și iubire”, „Ce poate fi mai frumos decât doi tineri care se iubesc și nu au nimic de ascuns?”, „Pentru voi urmărim emisiunea, felicitări din tot sufletul!”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care fanii le-au lăsat la fotografia postată de Robert cu Giuly.

Despre Robert și Giuly

Robert și Giuly s-au înscris în „Casa iubirii” pentru a da o șansă iubirii nebănuite, iar până să ajungă să se cupleze a fost doar un pas.

Înainte de intrarea lui Giuly în competiție, Robert a încercat să intre într-o cunoaștere cu Larisa, o fostă concurentă din competiție, dar lucrurile nu au funcționat între ei. Ulterior, concurentul a fost pus în dificultate când a trebuit să se convingă cine este potrivită dintre Bianca, o altă fostă concurentă, și Giuly, dar nu a durat mult căci inima concurentului a ales-o repede pe cea care, în prezent, îi este iubită.

 


O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” a avut loc astăzi, 29 iunie, la Kanal D. Alexandra a luat o decizie care i-a lăsat fără cuvinte pe băieți.