Robert și Giuly vor să părăsească ”Casa Iubirii”, după intrarea Biancăi Giurcă! Concurentul susține că între Patrick și Bianca s-ar fi legat ceva în afara emisiunii: „Nu mai stă la hotel”

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 11 sep 2024, 11:51

Robert și-a cerut eliminarea cu ochii în lacrimi.

Sursa: Kanal D - Casa iubirii

Ediție cu scântei a emisiunii ”Casa iubirii”. Robert îi acuză pe Patrick și Bianca de falsitate și susține că aceștia aveau o relație în afara casei.

În ediția de miercuri, 11 septembrie, Robert a surprins pe toată lumea cu anunțul său. Acesta s-a declarat dezamăgit de falsitatea lui Patrick, motiv pentru care vrea să părăsească ”Casa iubirii”.

Citește și: Ce zodii sunt concurenții de la Casa iubirii. Cine este cel mai fals, dar și cel mai impulsiv concurent, potrivit zodiacului

Robert susține că Patrick și Bianca aveau o relație în afara emisiunii

Venirea Biancăi Giurcă în ”Casa iubirii” a stârnit un val de reacții și controverse în casă, dar și-n mediul online. În ediția de azi, Robert și-a cerut eliminarea cu ochii în lacrimi, motivul fiind falsitatea de care Patrick ar fi dat dovadă după venirea Biancăi.

Robert: Vreau să vă spun că au trecut opt luni de zile. A fost o experiență frumoasă, am întâlnit-o pe Giuly.

Mă bucur foarte mult, ceva foarte important pentru mine. Premiu l-am luat. Astăzi vă spun că eu vreau să plec acasă. Și eu, și Giuly. Atâta dezamăgire și atâta falsitate. Mă simt dezamăgit, nu m-am simțit niciodată atât de dezamăgit aici și probabil de asta îmi e și greu să vorbesc. Patrick, nu te roade puțin obrazul?

Citește și: Acuzații grave la adresa lui Patrick și a Biancăi. Robert a dat tot din casă: "Au avut și au o relație!" Noua concurentă izbucnește în lacrimi. Aflați de la ce a pornit scandalul miercuri, 11 septembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D

Patrick: Deloc, chiar deloc. M-ar fi ros obrazul dacă mi-aș fi bătut joc de o fată.

Robert s-a declarat dezamăgit de Patrick și nu se aștepta la așa ceva din partea lui. Concurentul susține că Bianca și Patrick au o relație în afara casei, iar acum tânăra a venit în emisiune pentru el. Opinia lui Robert este împărtășită de mai mulți concurenți din casă, printre care Gagea, Moldo, Teodora, Francesca, Virginia, Giuly și Alexandra, în timp ce ceilalți concurenți au vrut să se abțină de

la comentarii.

Bianca: Cu ce te afectează pe tine teatrul ăsta?

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

Robert și-a cerut eliminarea cu ochii în lacrimi

Concurentul susține că Patrick și Bianca au o relație de 4-5 luni de zile în afara casei, motiv pentru care Patrick nu s-ar fi apropiat de vreo altă concurentă. 

Robert: Vă spun eu părerea mea. Adevărul meu nu este adevărul absolut, dar e ceea ce știu eu. Patrick împreună cu Bianca au avut și au o relație în casă, înainte și afară.

De aproximativ 4-5 luni. Punctul meu de vedere este că Patrick a avut relație în afară cu Bianca, am și eu motivele mele, am și unele din vorbele lui. 

Robert este de părere că Bianca l-a tras pe Patrick la răspundere în momentul în care acesta a avut mai multe apropieri de Alexandra și Teodora. Concurentul susține că perioada în care Patrick nu s-a simțit bine în emisiune i s-a datorat problemelor pe care le-ar fi avut cu Bianca în afară.

Robert: A refuzat atâtea fete aici în casă și când a accelerat mai tare cu Teodora și Alexandra, oarecum a intrat într-o perioadă proastă aici în casă, a fost o săptămână grea aici în casă. Dar el avea probleme cu Bianca, Bianca l-a tras la răspundere că ce faci acolo. Patrick s-a simțit la pământ, iar Bianca venind aici că ai un top 3 și că ești interesată de Patrick...nu mi se pare normal să veniți aici să jucați un teatru.

Citește și: Legătura neștiută dintre Patrick și Bianca Giurcă, noua concurentă din Casa iubirii. Ce se întâmplă, de fapt, între cei doi tineri

Tot Robert aruncă o altă bombă și susține că Patrick nu mai locuiește la hotel de câteva luni bune. Robert a izbucnit în lacrimi în momentul în care și-a cerut eliminare, fiind convins că nu poate suporta atâta falsitate din partea acestora.

Robert: Patrick nu mai stă la hotel de luni de zile. Vreau să plec pentru că simt o dezamăgire și o falsitate din partea lui Patrick. Dragi susținători, vă mulțumesc din tot sufletul că m-ați susținut până acum, îmi pare rău că vă dezamăgesc că plec acasă.

Aici puteți urmări momentul din ediția de miercuri, 11 septembrie, a emisiunii ”Casa iubirii”: