Robert Turcescu, NUNTA atipica! Uite unde a sarbatorit marele eveniment realizatorul tv

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 03 oct 2020, 16:40

Dupa o cununie discreta, Robert Turcescu a avut parte de o nunta la fel. La eveniment au venit doar cativa apropiati, iar petrecerea a avut loc la o pizzerie de cartier.

Jurnalistul s-a deconspirat din nou: a avut doar 15 invitati la nunta! Ofiter sub acoperire sau nu, Robert Turcesc a stiut sa-si tina departe de ochii lumii partenera de viata. Fara fast si tam-tam, discreti si eleganti, jurnalistul si iubita sa, Oana Nutu, si-au unit ieri destinele la primarie si in fata lui Dumnezeu.

Cine este femeia care, dupa numai un an de relatie, il ingenuncheaza in fata altarului pe Turcescu? Oana Nutu are numai 25 de ani, s-a nascut intr-o mica localitate din  Olt.

A venit in capitala pentru liceu si facultat; aici si-a intaltit si printul. La numai cateva luni de relatie cu realizatorul tv, viata domnisoarei a inflorit pe toate planurile. Acum e fashion designer si are propria afacere.  Desi e patroana, Oana este si manechin pentru propriile creatii.

Mireasa a purtat o rochie simpla. Desi afara era destul de frig, domnisoara  a ales sa poarte aceeasi pereche de sandale atat la primarie cat si la biserica.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

De la biserica, alaiul de nunta a mers nu la restaurant cum era de asteptat, ci la o...pizzerie de cartier. Maximum  20 de persoane au luat parte la petrecere.

Nu este singura Oana din viata jurnalistului.Rrelatia cu Oana Sarbu a durat zece ani, timp in care artista  a adoptat un baiat care i s-a lipit de suflet jurnalistului.


 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.