Robert Turcescu: "Unele relatii sunt mai solide decat unele facute cu patalama"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:17

Robert Turcescu vorbeste mai deschis ca niciodata despre muzica pe care o canta cat si despre relatia pe care o are cu iubita lui d eopt ani, Oana Sarbu.

Robert Turcescu este mai sincer ca niciodata si marturiseste ca: barbatii care nu sunt puternici sunt gelosi. Referindu-se la relatia lui cu Oana Sarbu, care dureaza de 8 ani, Robert afirma ca nu e nevoie ca ei sa fie casatoriti ca sa fie fericiti. La o femeie e nevoie de putina gelozie. Cat despre baietelul infiat de Oana, Robert vorbeste de "copilul nostru".

Robert Turcescu va sustine un concert de 1 Martie impreuna cu formatia cu care canta, Casa Presei, concert la care va participa si iubita lui, Oana Sarbu,din public.
Ea este foarte critica cu mine cand falsez. Am emotii mari pentru ca vine Oana la concert. A trecut ceva vreme de cand nu m-a mai vazut pe scena, de anul trecut, de la Sinaia. Oana e un critic extraordinar de corect si, pe de-o parte, sunt curios sa vad cum vede ea evolutia trupei noastre, care acum s-a sudat si suna mult mai bine"