Robert va da cărțile pe față și va face dezvăluiri halucinante din culisele fostei sale relații! Larisa va fi de-a dreptul șocată și va izbucni în lacrimi! Aflați ce se va întâmpla, luni, 5 februarie, în Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 04 feb 2024, 21:18

Larisa, bulversată de dezvăluirile făcute de Robert

Sursa: Captură KANAL D

Larisa, devastată de mărturisirile făcute de Robert despre fosta lui relație! „Să știi că tati te iubește foarte mult chiar dacă nu te-am văzut niciodată! Îmi asum cu desăvârșire acel copil!” Aflați cum va reacționa Larisa și ce se va întâmpla între ea și Robert, luni, 5 februarie, în Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30!

Gala de duminică, 4 februarie, a emisiunii Casa iubirii, a fost presărată cu multe emoții, tensiuni și suspans, deoarece Bianca, Daniela și Bogdan au ajuns în pericol de eliminare și au așteptat cu nerăbdare să afle situație voturilor acordate de public. În cele din urmă, Andreea Mantea a anunțat că Bianca și Bogdan sunt cei care s-au salvat deoarece au primit mai multe voturi de susținere din partea telespectatorilor, în vreme ce Daniela a fost cea care a părăsit competiția, după doar trei săptămâni de la începerea noului sezon.

Larisa, devastată de mărturisirile făcute de Robert despre fosta lui relație

În ediția de luni, 5 februarie 2024, Casa iubirii va fi cutremurată de o veste halucinantă. Robert își va lua inima în dinți și va decide să dea cărțile pe față în ceea ce privește trecutul lui amoros. Vizibil afectat de situația în care s-a ajuns, Robert se va vedea nevoit să facă dezvăluiri tulburătoare din culisele fostei sale relații.

Citește și: Eliminare cu emoții și suspans în cea de-a treia Gală a noului sezon Casa iubirii! Bianca, Daniela și Bogdan au ajuns în pericol de eliminare! Iată cine a plecat acasă

Tânărul a mărturisit că a suferit foarte mult pe durata fostei lui relații, deoarece el și partenera lui ajunseseră să se certe foarte mult, însă nici nu puteau trăi unul fără altul, însă în cele din urmă s-au despărțit.

După o vreme s-au împăcat, iar după patru săptămâni, partenera lui l-a anunțat că a rămas însărcinată, însă s-au despărțit fără ca el să își cunoască fiul.

„După aproximativ patru săptămâni de la împăcare, a rămas însărcinată! Mi-e foarte greu să vorbesc despre asta, dar cum v-am zis de la început, asumat până în ultima clipă! Adevărată poveste de acum începe! Totodată vreau să zic mâine este ziua lui și când va vedea probabil o să vadă ce o să îi spun: «Dragule, să știi că tati te iubește foarte mult, chiar dacă nu te-am văzut

niciodată!» Îmi asum cu desăvârșire acel copil, chiar dacă nu l-am văzut niciodată!(...) Am făcut și eu greșelile mele, mi le asum! Am fost copil, ea a fost copila, nu a fost gestionat subiectul corect!”, va spune Robert.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

În timp ce Robert va dezvălui detalii uluitoare din trecutul lui tumultos, Larisa va fi din ce în ce mai șocată și mai uimită de cele aflate și îi va fi greu să creadă că tânărul pe care îl admira a ascuns un astfel de secret tulburător. Rămâne de văzut cum va reacționa concurenta și ce decizie va lua în privința lui Robert, luni, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D!

Citește și: Ștefan face pași spre Aleyna: „Te vezi cu mine împreună?”. Ce părere are concurenta despre o relație cu Ștefan