Roberta a fugit de acasa cu o mica avere! Ce le-a luat parintilor si ce au facut acestia cand au descoperit ca a disparut

Autor: A.I.
Actualizat: 28 ian 2021, 03:45

Roberta a fugit de acasa cu o mica avere! O adolescentă de 17 ani din Peștișani, Gorj, a a fugit de acasă cu o sumă mare de bani și bijuterii ale părinților.

Roberta a fugit de acasa cu o mica avere! Aceștia s-au dus imediat la Poliție când au descoperit că adolescenta a dispărut.

La data de 27 iunie a.c., polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Târgu Jiu au fost sesizați de un bărbat, de 45 de ani, din comuna Peștișani, despre faptul că, fiica sa, Bonculescu Roberta Adriana, de 17 ani, ar fi plecat voluntar, de la domiciliu, având asupra sa suma de 9.000

lei și 400 Euro, care aparțineau părinților săi, precum și 2 lănțișoare din aur, de aproximativ 25 grame, relatează observatornews.ro.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au efectuat cercetarea locului faptei, iar în cauză s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de furt.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Semnalmentele tinerei: înălţime: 1,60-1,65 m, greutate 45-50 kg, ten închis, păr lung castaniu, ochi albaștri şi faţă ovală. Roberta este pusă în urmărire și căutată de polițiști. Persoanele care pot oferi informații despre adolescentă sunt rugate să apeleze numărul de urgență 112.

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.