Roberta, cadou dulce pentru Patrick, în camera roșie! Un nou concurent pășește în casă!? Aflați ce se va întâmpla marți, 16 aprilie, în Casa iubirii, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 15 apr 2024, 23:32

Patrick va fi luat prin surprindere de gestul uluitor pregătit de Roberta! Cum vor reacționa fetele la apariția unui nou concurent în Casa iubirii și ce se va întâmpla marți, 16 aprilie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D!

Concurenții din Casa iubirii au parte în fiecare ediție de noi momente de senzație, de întâlniri romantice în camera roșie, de multe provocări, însă și de răsturnări uluitoare de situație și de tensiuni aprige și numeroase controverse. După ce s-a îndepărtat de Ștefan, Roberta și-a îndreptat atenția către Patrick. În ediția de marți, concurență îi va pregăti o surpriză de proporții lui Patrick, pe care îl va invită în camera roșie.

Și tot mâine, fetele vor fi luate prin surprindere de apariția unui nou concurent.

Roberta, gest neașteptat la adresa lui Patrick! Cum îl va aștepta în camera roșie

În ediția de marți, 16 aprilie, Roberta va surprinde pe toată lumea din Casa iubirii deoarece îl va chema pe Patrick în camera roșie. Tânăra îl va aștepta cu un cadou uluitor și va încerca să se apropie din ce în ce mai mult de chipeșul concurent.

Citește și: Robi o dezamăgește din nou pe Julia! “M-am despărțit de Virginia și nu pot!” Ce decizie uluitoare a luat concurentul și cum a reacționat Julia

Aceasta îi va pregăti lui Patrick un tort în formă de inima și îl va invită în camera roșie pentru o conversație plăcută și pentru a se cunoaște mai bine.

Vizibil emoționați, cei doi concurenți se vor apropia, vor dansa pe ritmul unei melodii romantice și vor încerca să se descopere reciproc.

Roberta: Am pregătit ceva drăguț pentru Patrick! Aș vrea să îl chemi aici și ne pui și o melodie drăguță!

Cosmin: Patrick ești așteptat în camera roșie!

Patrick: Wow! În sezonul asta încă n-am ajuns din nou la ceea ce am simțit și aș vrea...

Da, simți ceva?

Roberta: Eu simt ceva...

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Patrick: Ce?

Roberta: Ceva drăguț!

Tot în ediția de marți, fetele din Casa iubirii vor avea parte de o surpriză uluitoare, deoarece la un moment dat, un nou concurent își va face apariția în pragul casei lor cu un buchet mare de trandafiri: „Hello! Hello! Casă, dulce casă!”

De departe, cea mai uimită și în același timp încântată va fi Julia, care se va ridică rapid de pe scaun în clipa în care va observa cine este tânărul care intră

în emisiune: „Leșin! Nu cred! Vai... Leșin!”

Citește și: Robert a renunțat la cec pentru a-l salva pe concurentul eliminat! Cine este persoana care a rămas în „Casa iubirii” datorită lui

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.