Roberta, descalifică din “Casa iubirii”: „Comportamentul tău nu are nicio scuză”. Ce decizie neașteptată a luat Sebastian după anunțul făcut de Andreea Mantea

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 06 oct 2024, 21:03

Roberta și Sebastian au părăsit ”Casa iubirii”

Sursa: Kanal D - Casa iubirii

Gală plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Andreea Mantea a anunțat decizia în ceea ce o privește pe Roberta, în urma conflictului pe care l-a avut cu Virginia.

Într-o gală plină de emoții și tensiune, Roberta și Sebastian au părăsit împreună competiția „Casa Iubirii”, după ce Roberta a fost descalificată.

Citește și: Ceartă aprigă în ”Casa iubirii!”. Roberta aruncă ecusonul și părășește platoul emisiunii. Virginia a scos-o din sărite pe iubita lui Sebastian

Roberta a fost descalificată din ”Casa iubirii”

Andreea Mantea a anunțat că voturile din casă au fost extrem de strânse, însă comportamentul Robertei nu a mai putut fi trecut cu vederea.

Ea a explicat că au fost multe momente în care echipa a închis ochii, însă a venit timpul să spună „stop”.

Citește și: Alexandra, îndrăgostită în secret de Moldo? Ce dezvăluire neașteptată i-a făcut bruneta Robertei: „Îl simt capabil...”

Andreea Mantea: Voturile au fost extrem de strânse. În acest moment aveți cinci voturi pentru voi și șase împotriva voastră.

Roberta, decizia noastră a fost să te descalificăm. Comportamentul tău nu are nicio scuză. Au fost foarte multe momente la care am închis ochii, dar câteodată în viață trebuie să spui ”stop”. Este prea mult, s-a ajuns în punctul în care nu mai putem trece cu vederea. 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Veste bună pentru femeile din țara noastră! Indemnizația pentru creșterea copilului ar putea crește considerabil

Sebastian a decis să părăsească competiția alături de iubita lui

Roberta a fost descalificată din competiție, iar Sebastian, așa cum și-a asumat anterior, a decis să suporte clauzele contractuale pentru a pleca alături de iubita sa.

Andreea Mantea a confirmat decizia și le-a urat celor doi să se iubească și să aibă grijă unul de celălalt.

În final, ambii au fost invitați să părăsească „Casa Iubirii”, punând capăt parcursului lor în emisiune.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”

Andreea Mantea: Am spus că în cazul în care Roberta va trebui să părăsească emisiunea astăzi, tu Sebastian, ți-ai asumat public că vei suporta cauzele contractuale ca tu să pleci împreună cu ea.

Din păcate, noi am luat decizia, Roberta, să te descalificăm. Părăsiți în această seară ”Casa iubirii”. Să vă iubiți și să aveți grijă unul de celălalt.

Andreea Mantea: Roberta, Sebastian, vă rog să părăsiți ”Casa iubirii”, acum.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.