Roberta, dezvăluiri incendiare despre Giuly și Robert. Concurentul răbufnește și o pune la zid pe tânără: "Jalnic!" Ce s-a întâmplat, de fapt?

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 25 sep 2024, 18:56

Roberta face acuzații dure la adresa lui Robert și a lui Giuly. Ce s-a întâmplat cu tânăra după ultimul date cu iubitul ei?

Săptămâna continuă cu noi momente tensionate în Casa iubirii. În ediția de miercuri, 25 septembrie, concurenții își aduc grave acuzații. Iată ce informații incendiare dezvăluie Roberta despre Giuly și Robert.

Citește și: Alexandra, geloasă chiar de ziua Virginiei! Reacția concurentei de la „Casa iubirii” după ce Gagea i-a oferit un buchet de flori sărbătoritei

Roberta, dezvăluiri incendiare despre Giuly și Robert

În ediția de miercuri, fanii emisiunii “Casa iubirii” au parte de o ediție incendiară, în care conflictele plutesc în aer. Lucrurile încep să scape de sub control, discuțiile dintre concurenți se accentuează, iar fanii emisiunii Casa iubirii au parte de o ediție cu adevărat palpitantă, deoarece Roberta scoate la iveală detalii șocante despre Giuly și Robert.   

Inițial, Roberta mărturisește că și-a schimbat părerea despre Robert, însă nu vrea să mărturisească care este motivul.

Concurenta lasă loc de interpretări, iar spiritele sunt tot mai tensionate. Presată de ceilalți concurenți, Roberta cedează și spune ce au făcut Giuly cu Robert. Declarațiile tinerei aruncă casa în aer!

Citește și: Bianca Giurcă, acuzații fără precedent la adresa cuplului Giuly-Robert: „Mai vrei să pleci acasă sau vrei să dăm unii în alții?” Care este motivul pentru care Giuly nu s-a mai putut abține

Roberta: "Bine, spun! E ceva ce mie nu mi se pare normal, dar spun. Când Robert cu Giuly au avut un date, Robert a adus-o pe Giuly la hotel în ultimul hal. Nu se ținea pe picioare. Eu cu Alexandra am văzut-o și i-am spus să doarmă, pentru că ea făcea ca toate alea și voia să plece de la hotel. Mie nu mi se pare respectos ca un bărbat, care spune că iubește, să o aducă pe iubita lui în halul ăla la hotel."

Giuly: "Doamne, nu pot să cred!"

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Gabriel Trifu, adevărul său despre divorțul de Catrinel Sandu: „Ce o interesa pe ea cel mai tare era cum va fi privită aici în România vizavi de divorțul nostru.”

Robert: "Aici nu se mai poate, câtă invidie. Nu se mai poate!"

Roberta: "Mie mi se pare foarte urât ca un bărbat să-și aducă iubita în starea aia. Ca să se înțeleagă de ce nu pot să te susțin."

Robert: "Roberta, jalnic!"

Între timp, Giuly încearcă să clarifice ce spune Roberta.

Tânăra mărturisește că la ultima întâlnire pe care a avut-o cu Robert, a consumat un pahar de alcool pe stomacul gol, care a amețit-o puțin, dar nu a ajuns în starea pe care o descrie Roberta.

După aceste declarații, Robert simte că i s-a umplut paharul și răbufnește. În clipul video de mai jos, puteți urmări întreaga discuție dintre concurenți, dar și reacția neașteptată a lui Robert.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.