Roberta, foc și pară pe Robert: „Ai ajuns să mă jignești”. Concurentul răbufnește și dezvăluie motivul pentru care este pus la zid în „Casa iubirii”

Autor: Diana Ghita

Roberta izbucnește în fața lui Robert

Sursa: Captură KANAL D

Conflictul dintre Roberta și Robert continuă, întrucât tânăra nu mai suportă jignirile din partea susținătorilor lui, despre care consideră că sunt asmuțiți chiar de către el împotriva ei.

De când a intrat în „Casa iubirii”, Roberta a fost ținta criticilor lui Robert, iar în ediția de joi, 26 septembrie, concurenta a răbufnit și a ținut să aducă în prim-plan faptul că și-a schimbat complet impresia despre el.

Roberta este foc și pară pe Robert

Roberta a explicat că, din cauză că Robert are un comportament foarte urât față de ea, nu mai are de gând să îi susțină pe el și pe Giuly.

Atât jignirile pe care Robert i le-a adus deseori concurentei în cadrul emisiunii, cât și faptul că acesta a adus-o pe Giuly în stare de ebrietate la hotel, după un date, au făcut-o pe Roberta să își schimbe părerea față de el. Însă acest lucru a costat-o, întrucât susținătorii tânărului s-au răzvrătit împotriva ei.

„M-a deranjat că ai ajuns să mă jignești, eu nu te-am jignit niciodată pe tine, și nu e prima dată când o faci.

(...) Eu am observat niște lucruri la tine și, în momentul în care mi-am schimbat părerea despre tine, nu am mai putut să vă susțin.(...) Pe mine m-a deranjat strict că sunt eu judecată în online pentru că nu vă susțin și am vrut să-mi spun părerea mea, de ce nu vă mai susțin eu din momentul în care am văzut ce am văzut (n.r. momentul cu Giuly la hotel).
Este fix dreptatea mea și ceea ce am văzut eu”,
 a spus Roberta.

Citește și: Roberta, dezvăluiri incendiare despre Giuly și Robert. Concurentul răbufnește și o pune la zid pe tânără: "Jalnic!" Ce s-a întâmplat, de fapt?

Urmăriți întreg momentul în materialul video de mai jos:

În ediția din 25 septembrie din „Casa iubirii”, tânăra a vorbit despre starea în care Robert a adus-o pe Giuly la hotel, după date, iar

astăzi a explicat că a făcut această dezvăluire întrucât nu mai suportă vorbele urâte pe care concurentul le aduce la adresa ei și a lui Sebastian.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: A renunțat Flick la prieteni pentru relație? „Eram văzut ca eternul burlac, petrecăreț. Eram petrecărețul suprem. Mulți prieteni la început s-au bucurat, pe urmă n-au înțeles.”

„M-ai jignit încă de când am intrat aici, în casă, și ai spus fel și fel de lucruri. Stai, că îți reproduc. Îmi aduc aminte când ai zis: ”Te uiți după toți băieții pe aici, pari ușor deschisă la multe și la mulți băieți de aici din casă”. Și ai spus într-o gală ceva de genul că: ”Cine știe cum ai fost tu învățată afară cu bărbații”. Ai dat în mine de foarte multe ori.

Ai dat subtil în mine și în Sebastian de multe ori. Nu ți-am reproșat nimic niciodată, dar uite că a venit momentul să îmi dau și eu cu părerea și să spun ceea ce am văzut”,  a mai declarat Roberta.

Robert dezvăluie motivul pentru care este pus la zid în „Casa iubirii”

Deși concurenta a explicat clar de ce a adus în prim-plan episodul de la hotel, Robert consideră că atât ea, cât și Alexandra s-au aliat cu Bianca și Patrick și vor doar să-l pună într-o lumină proastă: „V-ați dat de partea lor să mă atacați pe mine.(...) Am ajuns la un punct critic să văd atâta răutate și invidie aici, în casă. Nu mă mai placeți, eu o să plec, nu mă mai interesează absolut nimic”.

Citește și: Robert spune adevărul în Gală și uimește concurenții! „Nu am venit aici să-mi găsesc iubită”. Cum reacționează Giuly la declarațiile iubitului ei

Însă Roberta a explicat că a preferat să nu țină cu nimeni din lipsa dovezilor, ci nu pentru că ar face parte din vreo alianță: „Cu ce m-am asociat eu cu Bianca? Că n-am fost de partea voastră și că am spus că eu nu pot să dau în oamenii ăștia pentru că nu am dovezi?”.

Ulterior, Robert a ales să încheie acest subiect: „Este atitudinea ta. Bravo ție! E alegerea ta, n-am nimic împotrivă”.